Gå till innehåll

DRiley

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev medlem

Inlägg postad av DRiley

  1. Nej jag tror inte de e tillräckligt bra tyvärr. Men du får nästan pröva dig fram. Men jag skulle helt klart öka shuttern en del, framförallt om resten utav bilden är förhållandevis orörlig som i ditt första exempel. Ljus settuppen ser bra ut, men om du ska stå under tak tappar du ju lite djup i regnet. Om du nu ska filma i riktigt regn (eftersom det kan vara svårt att blötlägga en stor yta) skulle jag reckomendera att addera lite "extraregn" i alla fall. :) Du får visa ditt resultat här sen. :)

  2. Tänkte höra ifall man kan få lite respons på en musikvideo jag och 3 kompisar gjort. En musikvideo plåtad på min 5D. Vi hade 2000kr i teknikbudget, så vi hade inte allt för fria tyglar om man säger så. Redigering är inte någon av oss starkaste sida direkt, inte häller regi då vi inriktar oss som, fotograf, scripta, projektledare och tekniker.

     

    Men såhär blev resultatet:

     

    Kul att höra vad ni tycker som sagt så man lär sig mera inför en till video. :)

  3. Som sagt starkt bakljus och stora regndroppar, sedan bör du använda dig utav en kamera som kan ta så många frames/sek som möjligt. Och även, vilket är viktigt, använda dig av en kort slutartid, annars kommer dropparna smetas ut och inte synas.

  4. Riktigt snyggt! Gillar de 2 historierna om de vävs ihop lite snyggt i själva filmen sedan. Ser ut att vara bra skådespeleri och riktigt snyggt foto! Grym ljussättning ibland. Men trailern kändes lite lång för att vara en trailer.Men vore helt klart kula att de en längre film av den! :)

  5. Introt va lite långt, ialla fall om man inte är säker på vad som väntar om du förstår va jag menar och endel synkar va väldigt konstigt framade, medan vissa va riktigt snygga. Och till å från ser de riktigt proffsigt ut.

×
×
  • Skapa nytt...