Gå till innehåll

Zusen

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för Zusen

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Zusen

    Riktig nybörjare

    Funderade lite på hur jag ville ha slutet. Men tänkte att det inte skulle bli ett lyckligt slut (som så många andra filmer har). Sen kanske det får folk att tänka till lite extra. Jätteroligt att få svar och synpunkter. Då har man mer att fundera på och man får lite nya idéer och man lär sig. =)
  2. Zusen

    Riktig nybörjare

    Mmm. Tänkte att det skulle bli en mörk film. Mycket känslor å så. Jepps. Ska beskriva dom mer. Ska man göra det när man skriver sammanfattning också eller? Tänkte att det kanske räcker när man börjar på manuset?
  3. Zusen

    Riktig nybörjare

    Nej, vill inte skriva en roman. Vill prova på det här med film. Men som sagt, är mitt första försök - så det är nog mycket som behöver ändras. Tack så jättemycket för alla förslag och synpunkter. Du har nog rätt angående dagboken. Har sett nåra filmer just detta finns i. Men det blir nog lite mycket berättande då. Ska försöka skriva om en del, så det inte blir allt för mycket hopp. Ett hopp har jag iaf tänkt ha med. Från barn till vuxen. Tack igen =)
  4. Zusen

    Riktig nybörjare

    Mmm. Tycker också att det känns väldigt hoppigt som det är just nu. Ska fundera lite mer på det och ta bort lite. Det jag hade tänkt är att det innan hon blir 18 ska gå rätt snabbt. Det ska vara mer fokus på tiden efter hon blir 18. Tänkte även lägga in att hon skriver dagbok. På så sätt får man kanske fram mer och bättre hur hon tänker och känner. Vad tros?
  5. Zusen

    Riktig nybörjare

    Så du tror att detta skulle fungera att arbeta vidare på? Skulle vara kul med lite åsikter innan man sätter igång och tänker massa mer. Det kanske är en jättedålig idé, vad vet jag. Men det är iaf något som jag skulle vilja göra en film om. Och som sagt, det ska vara med massor med känslor som inte riktigt visas i texten som jag har skrivit.
  6. Zusen

    Film-lek

    Kill Bill =)
  7. Zusen

    Riktig nybörjare

    Hej! Jag har länge funderat på hur man skriver manus och så. Har dock aldrig tittat på det förrän idag. Så som ni förstår är jag verkligen nybörjare. Har skrivit ihop en liten sammanfattning på en idé jag har. Har nog inte riktigt fått fram känslorna och så. Men vad tror ni om idén? Storyn är kanske inte jättebra. Men det jag vill få fram sen är känslorma. Få fram hur dåligt hon mår o.s.v. Hej hopp! test.doc
×
×
  • Skapa nytt...