Jump to content

Sevoe

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Filmer som handlar om liknande saker slutar alltid med att personen i slutet inte vill ha det han/hon ville i början så jag tycker du ska gå emot det och låta det sluta med att han inte lärt sig nånting typ. Eller kanske nånting men att han kanske inte ändras endå.
 2. Tycker inte du ska ändra så att han får ligga med 1 kvinna det ska vara utan sex, tror det blir bättre. Däremot så är det ju inget som säger att han inte får umgås med kvinnor utan sex inblandat. Fast det är ju bara vad jag tycker.
 3. Läste precis det du skrivit och det låter som en bra början.
 4. Tycker den bara låter mer och mer som 40 days filmen med kärleken som sen blir sur och det, men det låter endå som det kan bli en bra film om du skriver den bra och inte alltför likt. Trots allt så är ju nästan alla filmer lite kopierade ifrån befintliga filmer.
 5. Tycker det låter väldigt likt filmen 40 Days and 40 Nights
 6. Varför inte bara skriva på engelska direkt?
 7. Sevoe

  Text i Bild?

  Hur skriver jag om det ska vara text som dyker upp i bild? utan att nån pratar?
 8. Hur skriver jag om det ska vara text som dyker upp? utan att nån pratar?
 9. Hejsan håller på och skriver på ett manus och allt är på engelska men en karaktär pratar även andra språk ibland så ska man skriva deras dialog på det språket eller ska man skriva dom på engelska och sen skriva till att det är på det andra språket dom pratar?
 10. Nej jag skriver det på engelska och dialoger och sånt ska vara på engelska. Tycker att det öppnar möjligheten för fler att titta på den om det nu skulle bli en film.
 11. Skulle uppskatta om ni höll innehållet i denna tråd till det jag skapade den för istället för att tjafsa.
 12. @Ryan_screenwriter Jag skämtar faktist inte.
 13. Jag tycker helt enkelt det kan bli en väldigt rolig film om jag skriver på rätt sätt. Och jag tycker inte heller att alla filmer behöver ha nåt budskap.
×
×
 • Create New...