Gå till innehåll

EddieL

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Allt postat av EddieL

  1. Okej... har höjt min budget till 20.000 kr. Ev, 25, men 20 skulle vara bra. Tips på någon kamera med HDV!?
  2. EddieL

    Film ute - Vinter

    Du ska väl se till att ha bra ljus eftersom scenerna kanske är väldigt mörka då vintern är mörk utav sig.
  3. Kostade ju bara 40k... Hade gärna köpt den, men har dessvärre inte pengarna. Behöver en lite mer budget-kamera som man kan skapa film med. En drama film ska göras, så det är väl mer eller mindre rätt närgående scener.
  4. Grattis och lycka till! :)
  5. Blir att köpa MiniDV. Men vad för någon är frågan... Vill ha en i HD.
  6. Systemkamera...? Jag vill ha en videokamera? Inte en sån här: http://www.elgiganten.se/product/foto-video/digital-systemkamera/EOS550D1855IS/canon-eos-550d-18-55mm-is&kcid=1
  7. Hej. Igår pajade min gamla Mini-DV kamera. Har länge tänkt på att ändå köpa en ny. Nu när den är trasig så behöver jag en också. Vad ska man ha för något egentligen? Jag är inte ute efter att spela in "semester-filmer." Med kameran ska det spelas in riktiga filmer, inga Hollywood, men seriösa filmer. Har sett att utbudet på MiniDV kameror är = noll typ. Ska man satsa på en digital? Vad isåfall? Minneskort, Hårddisk, DVD? Vet inte riktigt vad min budget är, men vi sätter en på 10-15.000:- kr. Så ni som är insatta och duktiga får gärna tipsa mig. Har kollat Onoff, elgiganten och Siba men jag tycker inte kamerorna där ser något vidare ut. Man kanske kan köpa objektiv till dom, vad vet jag? "Plocka ihop sin egen kamera med mickar, objektiv osv..." Dvs, man köper en HD-kamera där, köper en mick & ett objektiv från ett annat ställe? Tipsa gärna mig!
×
×
  • Skapa nytt...