Gå till innehåll

negow

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Utmärkelser för negow

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. negow

    Kolla min animatic

    börjar tvivla på att ni är min typ av crowd =) men here goes en uppdatering. Har ändrat lite, och gjort en kopia med antecknigar åt min musikerdude som ni kan ta del av. Utan anteckningar Med anteckningar edit: hehe, seeya ;)
  2. jösses! ja blir helt häpnad över er allihop. kom precis på mig själv med att sitta med öppen mun efter att ha läst era svar. och jag vet inte ens vart jag ska börja och är ganska säker på att det inte spelar någon roll. Helt galet(!) roligt att du har sålt ett manus för nästan en mille, my fucking god! Jag är knappast nån manusförfattare, men vad jag förstått är detta en väldigt väldigt sälsynt händelse, så stoort awesomness grattis! En användare postar sin success bland andras failures, och vad får han för svar? My god, ett mer glasklart avundsjukefall går inte att hitta, ni verkar t.om. ha intern-pesimism ("Okej. Då var det bekräftat. Johan Haert är tillbaks."), men varför? Om ja vore ni hade jag vart nyfiken på detaljer, som fick du kontakt med usa, hur gjorde du, vad är din hemlighet! :) Dudes, gå ut i vädret, träffa andra människor eller en doktor för att, seriously, ni mår inte bra :/ Jag snackar om dig (imcereal) framför allt, dig (team faggot) dig (gurravlb) dig (Ashlor).. å nån mer..
  3. negow

    Kolla min animatic

    nån som har nåt vettigt citat angående ämnet, i.e. skönhet dödar, girighet leder till dittan å dattan? lär hålla en ganska episk stämning över filmen, ska se fall ja inte kan inleda den med nån tankvärd rad eller två.
  4. negow

    Kolla min animatic

    heh, förståeligt. Tror man behöver se den ett par gånger.. men, basically: [kolla första posten efter Story]
  5. Hej hej, Sitter med ny film här, vore roligt med lite kommentarer. Handlar om den mytologiska bild av Sirener (http://sv.wikipedia.org/wiki/Sirener), fast som då lockar en fantasy snubbe ned i fördärvet med en förbryllande sfär. Fokus ligger mer på concept och animation än story, men den lilla story som finns behöver vara berättad så tydligt som möjligt, dvs flugan dras till ljuset, som då dör när den når det/. Delar av animaticen arbetas om hela tiden, så slutet är bara stillbilder nu, och mycke annat behöver en hel del fantasi för att uppfattas, tanken är att era kommentarer ska hjälpa mig förtydliga och förenkla händelseförloppet till en så kort och koncis film som möjligt (den är nu 3min, Uppskattar ett försök till det iaf, med förståelse för om bilderna inte riktigt talar klarspråk :/ Grafiskt är den 2 färgad duokrom, röd och blå, varmt och kallt, som i animaticen. Den är driven av stråkbaserad kammarorkester (tillkommer) och symboliserar, som sagt, "skönhet är farligt", "girighet leder till döden" a'la köttätande växter, sånadär fiskar med lampa på huvet, och flugfångare etc. edit: kasnke kan va värt att nämna att den blir gjord helt i fotorealistisk cg. edit: händelseförlopp (story), tror du behöver se först, läsa sen: Röd gyllene sfär -> gubbe försöker ta den, men den försvinner -> dyker upp bakom honom, lyser upp ur isen inuti revbenen på ett större monster -> går ut på isen och ser sfären flyta upp mot honom -> sfären knäcker isen och gubben faller -> ramlar ur kadavret och ned på marken vid en damm -> delar (av kadavret) flyger ut i dammen, medan dammen fryser till is -> gubben reser sig och får syn på 3 heta is babes ute i vattnet medan vattnet fryser igen -> dom lockar honom till sig (ser ut som änglar från hans perspektiv), han går mot dem -> försöker ta sfären, men den var en illusion -> hon greppar tag i honom å blir fly förbannad (lägg märke till att vattnet krossas, michael bay style) -> han försöker fly, men icke, de stora monstret brudarna sitter på sätter stopp för detta och sen så -> 30 sek av slowmotion när stormonstret stormar mot honom (iskristaller i luften, stark oskärpa på allt utom honom, rörlig hand kamera (genom hela filmen btw)) -> sen, bam. monstret dyker ned, mätt å belåten -> film slut. quicktime .mov [70mb] [3min] är de för stort, säg till, så fixar ja en mindre http: hjälten [/img]
  6. Hallå alleman. Uppdaterat manus samt animatic.mov (9mb) på ingång. Ljudsatt animatic härnäst. Kommentera gärna! ps. Hur använder jag "SOUND" etiketten korrekt?
  7. Haha, fan så bra! Se till och göra den fullt seriöst! Inga skämtsamma blickar å inga glada färger eller rolig musik, utan pure skräckis. Kan se han framför mig, med skiftnycken i högsta hugg i en underbelyst hall. Kanske åskar det till! Superklyschigt, superläbbigt å askul :D Ja skulle kunna tänka mig storyboarda den åt dig? Får sova på saken först dock ^^
  8. Eller, en mer relevant frågeställning hade vart i fråga om kortfilms stöd. Jobbar och bor i Trollhättan (film i väst) för tillfället och dem har en del alternativ för diverse stöd, bl.a. för kortfilmer. Om ja skulle vandra in där, hur hade jag då bäst presenterat mitt arbete, med samma frågeställning som föregående post, tror ni?
  9. Ah, tackar å bockar. Den är på engelska för ja lägger upp den på engelska forum också. Mm, inte så engagerad. Blev lite klyvd efter att ha läst Wall-e manuset och ett X-Files manus. Det ena beskriver händelser väldigt djupt och invecklat, nästan som en bok, medan de andra, Wall-e, var pang på, rakt på sak "Det här händer. Nu händer det här" vilket jag tyckte var rent och, ja, rakt på sak. Vet inte om jag borde försöka engagera läsaren, eller så fort som möjligt berätta händelseförloppet? Tänker att, med för mycke engagemang, dvs. för många ord, tröttnar läsaren snabbare? Det händer aningen mer i storyn än vad jag skrivit lite därför, men också för att det ger mig själv mer frihet att röra mig på vid storyboardingen. Men i syfte att presentera det för, säg, ett produktionsbolag, så borde ja fokusera med på engagemang, a'la book-style, istället? Eller, kanske, hitta balansen emellan? Hur kommer vanligtvis storyboards in i bilden? Jag tänker, efter jag klippt å ljudsatt storyboard materialet, borde jag inte kunna presentera det framför manuset? Tack för ditt svar, ska kolla upp red ballon, verkar vara relevant.
  10. Som kompensation på tråkig tråd titel ;) Poppar kanske upp ett storyboard här så småningom också. Läs nu!
  11. Hej alla. Har precis påbörjat ett kortfilmsprojekt och suttit kanske en månad nu med manusbiten (2-3 sidor). Har läst lite böcker och skummat igenom manusguiden på den här hemsidan. Det är första manuset jag skrivit och skulle uppskatta lite 1-on-1 angående formateringsbiten om inte annat, så att jag lättare kan presentera mig idé till diverse människor. CAPSLOCK biten är jag aningen svag på och har använt mest när jag känner för att peka med hela handen, och jag tror att transition formateringen borde va 'kej, å.. ja. ta en kik, de skulle uppskattas. Berätta va ni tycker om storyn ock, inte revolutionerande kanske, men förhoppnigsvis lite klurig. * Ballongen * (på engelska) http://pc.celtx.com/project/VtqsKXKYUOtP/view/http://celtx.com/res/1kEqvojZWTHA Har en enkel bild på scenen, under Storyboard fliken till vänster. Vet inte, borde jag beskriva miljön Och visa den, eller räcker det med att visa? tjolahopp
×
×
  • Skapa nytt...