Jump to content

Steadicam workshop vecka 19


Peter R
 Share

Recommended Posts

Fick nedanstående info. i mailen precis och tänkte dela med mig av den eftersom jag vet att det finns många som är intresserade. Kostar ju en del dock och jobben vimlar det ju inte av heller precis.

 

Hur som helst... håll till godo:

-------------------------------------------

Hofmann Teknik AB i Göteborg arrangerar en Steadicam workshop vecka 19.

 

Workshopen sträcker sig över 6 dagar med start söndag den 7 maj.

 

Avslutning med "uppkörning" är fredagen den 12 maj på eftermiddagen.

 

Det är ett stort nöje att presentera denna, den 25:e, av de extremt populära Steadicam workshops som arrangeras i Norden av Hofmann sedan 1989.

 

Ultra Master blir den f.d. ordföranden för Steadicam operatörernas intresseförenings (SOA), Jerry Holway från USA, som har varit Ultra Master på samtliga workshops. Jerry Holway har jobbat som Steadicam operatör på ett otal stora filmer. Läs mera på http://www.jerryholway.com.

 

Målgruppen är antingen framtida operatörer eller personer som har ambitioner -eller redan är - t.ex. fotograf, instruktör eller bildproducent.

 

Denna workshop den bästa basen för att kunna jobba med Steadicam (som är ett livslångt lärande). Som fotograf, instruktör eller bildproducent får man en ingående inblick i Steadicam bildspråk och dess möjligheter, vilket kan hjälpa yrkesutvecklingen.

 

Alla deltagare blir certifierade operatörer med rättighet att hyra Steadicam över hela världen.

 

Antalet deltagare är begränsat till 20 personer. Till sin hjälp har Jerry ett antal erfarna Steadicam operatörer som leder var sin grupp på max 4 personer. Språket kommer primärt att vara engelska med inslag av svenska, norska och danska.

 

Eftersom detta är den 25:e workshopen firar vi detta på olika sätt.

 

För första gången förläggs workshopen inte i en storstad, utan på Gullmarsstrand Hotell (http://www.gullmarsstrand.se), en idyllisk kursgård ca 1 timmers bilfärd nord om Göteborg på västkusten i Sverige där deltagare och lärare bor under hela perioden. Detta för att ge alla en möjlighet för att få maximal utbyte av varandra, samt att uppnå en mera gemytlig och lärorik atmosfär.

 

Workshopen börjar som nämnd ovan redan söndag och inte som normalt måndag, då vi vill ha möjlighet för att täcka så många aspekter som möjligt

 

Den Holländska Steadicam operatören Chris Fawcett vill hålla föredrag Steadicam operatörens kroppshållning. Men andra ord hur man kan jobba mest effektivt och minimerar risken för skador.

 

I förlängning på den reguljära workshopen arrangerar vi en Master Steadicam Operators re-union-weekend, lördag och söndag 13-14/5 (se mera om denna på vår hemsida). Även denna re-union leds av Jerry Holway med ingen mindre än Steadicams uppfinnare "Mr. Moving Camera" Garrett Brown (http://www.garrettbrown.com) vid sin sida, men Garrett kommer att gästföreläsa på workshopen torsdag och dela med sig av sin långa och omfattande erfarenhet inom filmindustrin som har gett honom en Oscar®.

 

Kursavgiften Steadicam workshopen för är 24.800 SEK plus moms och inkluderar boende i ett enkelrum och mat från söndag lunch den 7 maj till och med avresa fredag eftermiddag den 12 maj.

 

Kontakta Hofmann Teknik AB för mera information. Platserna är begränsade och först till kvarn gäller. Du kan också registrera dig direkt på http://www.hofmann.se.

 

Mvh

Hofmann Teknik AB, Göteborg

T: +46 31-19 20 20

F: +46 31-19 20 25

E-post: workshop@hofmann.se

-------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...