Jump to content

Young Bond - "Psyco killer" (Fan Film)


00Bengtsson

Recommended Posts

De här med att göra filmer baserade på Higsons Bondböcker är en intressant idé - väldigt intressant. Men samtidigt tror jag att det kan bli knivigt att få det hela bra, och då tänker jag på andras försök likväl som er synopsis.

 

Ett tips kan nog vara att tänka efter ett par gånger efter varje färdigskriven scen ("hur kan jag få det här trovärdigare?", "kommer Bond att senare i karriären att utveckla det här?", "är det här roligt att titta på, eller går det att förbättra?").

 

Men sedan har jag en fråga, när utspelar sig den här filmen om man tänker sig Bonds liv? Jag tänkte på att M fanns med i bilden, men det är väl en karaktär som kommer in först senare än Silverfin och Bloodfever (Jag ska inte säga att jag är säker, jag har inte hunnit läsa dessa än)?

 

Hoppas det går bra med författande och inspelning!

Link to comment
Share on other sites

Filmen kommer att vara ganska tidlös, en tanke var att knyta den till 80-talet med tanke på spänningen under "kalla kriget" och givetvis musiken. Den kommer inte innehålla en massa specialeffekter och overkliga prylar, utan en prylfri Bond i Början av sin karriär.

 

Du har rätt med att vissa karaktärer inte finns med i Silverfin och Bloodfever, men för att fånga en bredare publik så tar vi med karaktären M iallafall, vad är en James Bond utan M?

 

Tack för feedbacken!

 

//Hälsningar

00Bengtsson

Link to comment
Share on other sites

Om man skulle ha tagit den mest realistiska tidpunkten så skulle vi ha hamnat på 1920-talet. Eftersom att de första bondbökerna skrevs på 50-talet och Bond var då fullvuxen. Om man ska göra den rent korrekt, så kravs dyr rekvisita och bättre inspelningsmiljöer, vilket inte känns direkt aktuellt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...