Jump to content

import AVI till Premiere P1.5


Ziggurat
 Share

Recommended Posts

Hej

Jag försöker importera en AVI-snutt som jag tror kan ha redigerats i moviemaker. Jag får följande felmeddelande:

[\dev\starsky\MediaLayer\Src\Audio\AudioPreviewFile.cpp-301]

 

och sedan händer ingenting. Någon som har en aning om vad detta är?

 

En annan fråga som inte direkt är relaterad, men jag tar den ändå:

 

Installerade nyligen om min gamla redigeringsdator som arbetar med Premiere 6 samt ett multimediakort "DV Raptor RT" som gör många av de realtidsrenderingar som Pro 1.5 gör nu. Det är inte första gången jag installerar om den, men de här gången slutade capture att fungera. Själva loggningen är inte ens åtkomligt. Jag använder kortets FireWire, kortet är som vidt jag kan bedömma korrekt installerat. Någon som har en idé?

 

tacksam för svar

Link to comment
Share on other sites

[citat=Ziggurat]Den är ganska stor faktiskt. 4GB. Beror det på storleken tror du?[/citat]

Det verkar vara där problemet ligger. Ditt felmeddelande verkar dom får som försöker importera stora filer, dessutom mpeg-filer. Så, vad är det för format på filen, avi eller mpeg?

 

På felmeddelandet verkar det vara mpeg och då är PPro fel program för att redigera om du inte använder en plug in från MainConcepts som heter MPEG Pro

 

Klippt från Premiere Pro online Wikicity community:

This has been reported when trying to import video clips several gigabytes in size. No solution was reported other than importing smaller clips."

Link to comment
Share on other sites

Citat: "Installerade nyligen om min gamla redigeringsdator som arbetar med Premiere 6 samt ett multimediakort "DV Raptor RT" som gör många av de realtidsrenderingar som Pro 1.5 gör nu. Det är inte första gången jag installerar om den, men de här gången slutade capture att fungera. Själva loggningen är inte ens åtkomligt. Jag använder kortets FireWire, kortet är som vidt jag kan bedömma korrekt installerat. Någon som har en idé?"

 

Hej, jag har gått igenom det du beskriver. Men du skriver att du använder ett firewire och då går du ju förbi Raptor? Jag har avinstallerat det iofs utmärkta Raptorkortet - bra ihop med Premiere 6.x, men såvitt jag förstår helt onödigt med PP 1.5.

 

Kör nu Firewirekort mellan kamera -dator & PP1.5, funkar bra. Och du ska välja "DV/IEEE1394 Capture" i Project settings / Capture, men det har du väl redan fixat?

Link to comment
Share on other sites

Jag vill fortsätta att använda Premiere 6 med Raptorkortet på den redigeringsstationen av diverse hårdvarumässiga anledningar. Så jag använder fortfarande Raptorkortet och DESS Firewire-anslutning. Kortet är korrekt installerat, i alla fall kan jag använda raptorns eget program för att fånga video. Det är ju ett sätt att arbeta men det är ju smidigare att ta det direkt in i Premiere... men det går ju inte just nu. Mystiskt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...