Jump to content

Söker Testläsare


Hallgren1993

Recommended Posts

Söker testläsare till ett Film-manus innan genre feelgood komedi som jag precis skrivit klart. Detta är första version av manuset så mycket behövs självklart göras med det. Men vad är frågan. Manuset ligger på straxt under 17.000 ord och är 100 sidor långt. 

 

Skriv till min mejl om du är intresserad, söker både entusiaster, erfarna författare och kritiker: Simon.hallgren55@gmail.com


 

Link to comment
Share on other sites

Bra jobbat. Din storyline har stort potential. Jag hittar bara ett potentiellt problem framöver. När jag studerar din story ser jag att du i början av berättelsen inte säger något om hans familjesituation, som i slutet är den stora poängen. Är det huvudsakligen en film om att rädda familjen eller en film om att rädda pizzareceptet?

LOGLINE 1: En arbetsnarkoman som förbiser sin familj åker till Italien där han lär sig återskapa sin fars pizza recept, som sedan hjälper honom att lära sig trivas mera hemma än på kontoret.

LOGLINE 2: En man som inte kan uthärda sina lunchraster utan sin bortgångne fars hemmagjorda pizza måste resa till Italien för att lokalisera sina släktingar och förhoppningsvis lära sig att återskapa sin fars recept.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...