Jump to content

Volontärer till Sthlm Filmfestival!


volontär

Recommended Posts

ÄLSKAR DU FILM? BLI VOLONTÄR!

Att vara volontär på Stockholms filmfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum på ett av Nordens största kulturevenemang. Om du ger oss av din tid och ditt engagemang, ger vi dig möjligheten att uppleva filmvärlden från insidan och se riktigt mycket film.

Festivalen pågår 9 - 20 november 2022 och är ett passande tillfälle att samla på sig erfarenhet inför kommande jobb inom event, service och organisering. Var dag på festivalen ser annorlunda ut med nya filmer, nya uppgifter och ny publik att välkomna.

Som volontär är du en viktig del i genomförandet av festivalen då stor del av vår verksamhet styrs med hjälp av ideellt arbete. Vi erbjuder därför våra volontärer möjlighet att med sitt individuella volontärpass se årets filmer (i mån av plats). Som volontär kommer du lära känna massa härliga människor, skapa kontakter och få värdefull erfarenhet att ta med dig uti yrkeslivet.

BIOGRAF
Du bemannar biograferna, passar dig som är hjälpsam och noggrann. Kassa-vana uppskattas men är inte ett krav. Vill du se mycket film ska du välja biografavdelningen!

FESTIVAL-CENTER
Du bemannar vårt festivalcenter på Kulturhuset och säljer medlemskort, biljetter och ger fantastisk service till vår besökare!

EVENT
Du är med och skapar festivalens evenemang och fester med internationella filmgäster, hjälper till med dekor och leveranser och ser till att det alltid finns rena glas ute och snacks på borden. Är du social, representativ och en stjärna på service så är detta rätt avdelning för dig!

GÄSTVÄRD
Du tar hand om våra gäster under deras vistelse i Stockholm, tar emot gäster, svarar på deras frågor och är behjälplig. Passar dig som är professionell, organiserad och språkkunnig.

INDUSTRYCENTER
Denna avdelning riktar sig mot själva filmbranschen. Du bemannar våra branchevents och cocktails, hanterar gästlistor och hjälper till med upp- och nedpackning mellan event. Passar dig som är hjälpsam, organiserad och har ett stort filmintresse!

CHAUFFÖRER
Vi behöver chaufförer till både gästhantering och distribution av olika slag. Vi står för bilarna. Du har körkort, körvana och mycket bra lokalkännedom i Stockholm. Passar dig som är punktlig, professionell och vill arbeta bakom kulisserna under höstens festival!

FOTOGRAF
Du får vara med på alla våra event. Dina bilder läggs sedan upp på vår hemsida och sociala medier. För att söka till fotograf så skickar du in några exempelbilder med din ansökan.

PRESS
Pressavdelning har ett press center i samma lokaler som festival-centret. Du bemannar vår pressackrediterings-station och ger ut press-ackrediteringar och svarar på journalisters frågor. I presscentret sker intervjuer med festivalens gäster och här kommer journalister för att få information om festivalen. Du får gärna vara intresserad av journalistik eller kommunikation och vara professionell och bra på service. 

Är du intresserad? Skicka ett kort personligt brev & CV till: volontar@stockholmfilmfestival.se

Ses i höst!

Volontär-annons-bild.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...