Jump to content

super-8 film, http://www.wittner-kinotechnik.de


Aerdna

Recommended Posts

Det är kanske ett av mina inlägg du läst om Wittne-Kinotec...

Lyckas du inte med Kodak, så råder jag dig beställ hos Wittner, jag har köppt många rullar Kodachrome 40 S-8 hos dem. De är 100% seriösa, "talar" perfekt engelska, du gör också din beställning på engelska. Kolla deras hemsida, gå in på Katalog och klicka på Bestellung så ser du tillvägagångsättet vid beställning. Du betalar via din bank och här använder du EU-betalning kostar 10:- för överföringen. Filmerna kommer efter ca. 10 dagar hem till din dörr, enklare kan det knappast vara. Är det dågot du undrar över sänd mig ett e-male.

Link to comment
Share on other sites

Det efterlystes en eventuell diskusion angående beställning av S-8 film hos Wittner. Tyvärr är det inte så mycket att diskutera det som kan uppstå är praktiska frågor då man kanske inte har så stor rutin på e-handel. Denna form av handel en förtroende fråga eftersom man oftast betalar i förskott och som Aerdna påpekar man känner en osäkerhet, här gäller det att undersöka säljaren så långt man kan. Men de som aggerar inom e-handeln är mycket väl införstådda med att deras verksamhet står och faller med hederlighet. Men der förekommer säker ohederlighet inom denna verksamhet också som i mycket annat där människor är inblandade.

Men osäkerheten med förskottsbetalningen är igentligen inte större i denna form av handel än då man beställer en vara per postförskott här betalar du också för en vara utan att haft den i handen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...