Jump to content

Höll storyn i vår nya musikvideo?


Recommended Posts

Jag har gjort några musikvideos med bandet "State of the Nation" tidigare. Detta var vår tredje produktion. Denna senaste video som vi släppte 7 december 2018 var dock lite mer avancerad då vi tidigare främst ställt upp bandet i lite olika miljöer och filmat. Ja, det är ju också kul men den här gången hade vi en story. Den var löst kopplat till texten i låten "Burden". Dessutom hade vi med en tjej som bara är tio år. Ja, hon går i fyran! Men, grymt stabil och såg direkt det roliga i uppdraget. Två dagars planering, två inspelningsdagar i Eslöv och Malmö. Filmaren bakom http://www.inframemedia.se Mikel Morueta Holme som jag träffade under några event på Filmcentrum Syd erbjöd sig att hjälpa till och vips så hade vi en dynamisk duo bakom kameran. Det var verkligen bra då det faktiskt finns begränsningar för vad ett "one man band" klarar av att hålla ihop. Inte minst ljussättning i mörka källarutrymmen. Videon är 4:47 min.

 

Ok, till saken. Höll storyn? Blev det bra? Är det snyggt? Intressant? Trovärdigt? Klippning? Grading? Ja, all feedback emottages tacksamt och med en stor portion ödmjukhet. Please!

 

 

Förresten, läste precis att det kan vara bra att ta med vilken utrustning vi använde:

Sony A7s mk1-2, Sony FE 28-135mm f4, Sony Zeiss FE 35mm f2.8, Sony E 10-18mm f4, Atomos Ninja Assassin, Zhiyun Crane v2, Rotolight Neo2 och Aputure 672c

 

maxresdefault.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...