Jump to content

Pokemon - Chamera of the force - Motion comic


Magnuz

Recommended Posts

Tjoho!

 

Nu är nästa film i min serie uppe på Youtube! :) Vet inte om någon här följer den men detta är avsnitt 8. Man kan se alla avsnitt utan att se dom tidigare innan men för att få en bättre förståelse är det såklart bäst att se alla :)

 

Denna gången blev det något helt annorlunda, en serietidning! Jag har alltid gillar mediekonvergens så det här avsnittet gjorde jag till en serietidning :) Men jag nöjde mig inte där utan gjorde den till en motion comic, alltså en animera serietidning :) Jag är faktiskt rätt nöjd med resultatet om jag ska vara ärlig :)

 

I detta avsnitt introducerar Andreas sina pokemons till hans nyaste pokemon, Drowzee! Allt verkar frid och fröjd till stunden när Andreas nämner att Drowzee måste gå tillbaka in i sin pokeball, eftersom Andreas kontrollerar honom...

 

Allt är ritat av min kompis Dimas och jag har animerat det i After Effects. En kille vid namn Anthony Sevins har gett sin röst till alla karaktärer utom... SPOILER, SPOILER Kylo Ren som två personer som heter Andrej och Max har gjort.

 

Om det är några frågor så fråga på :)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...