Jump to content

Stockholms filmfestival söker volontärer!


volontär

Recommended Posts

ÄLSKAR DU OCKSÅ FILM?

DÅ BEHÖVER VI DIG.

BLI VOLONTÄR!

 

Att vara volontär på Stockholms Filmfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum.

Om du ger oss av din tid och ditt engagemang, ger vi dig möjligheten att se riktigt mycket film och uppleva filmvärlden från insidan.

Festivalen pågår 8-19 november, men vissa avdelningar har uppdrag som börjar redan i oktober.

 

Det vi erbjuder våra volontärer är ett volontärpass. Med passet kan du se festivalens alla filmer (i mån av plats), lära känna massa härliga människor, och ha en rolig filmfestivalupplevelse.

 

Är du intresserad? Skicka CV och ett kort personligt brev till: volontar@stockholmfilmfestival.se

Glöm inte att skriva vilken av våra avdelningar du helst vill vara på!

 

BIOGRAF

Du bemannar biograferna och vårt festivalcenter på Kulturhuset och säljer medlemskort och biljetter. Passar dig som är hjälpsam och noggrann. Kassavana uppskattas men är inte ett krav. Vill du se mycket film ska du välja biografavdelningen!

Psst! Är du ute efter mer ansvar? Då finns möjlighet att bli biografansvarig. Erfarenhet av arbetsledning är då meriterande.

 

EVENT

Du är med och skapar festivalens evenemang och fester, hjälper till med dekor och leveranser och ser till att det alltid finns rena glas ute och snacks på borden. Är du social, representativ och en stjärna på service så är detta rätt avdelning för dig!

 

GÄSTCENTER

Du bemannar vårt Gästcenter där du tar emot gäster, svarar på deras frågor och ser till att de hittar sin Gästvärd. Passar dig som är professionell, organiserad och språkkunnig.

 

INDUSTRYCENTER

Denna avdelning riktar sig mot själva filmbranschen. Du bemannar våra branchevents och cocktails, hanterar gästlistor och hjälper till med upp- och nedpackning mellan event. Passar dig som är hjälpsam, organiserad och har ett stort filmintresse!

 

FACE2FACE

Du hjälper till när publiken får möta våra filmskapare och assisterar de som skapar eller medverkar i filmer som ingår i våra Face2Face. Du får gärna vara tekniskt kunnig. Passar dig som är social, självgående och initiativtagande.

 

REDAKTION

Du fyller vår programtidning med innehåll. Passar dig som gillar att skriva om film och vill få chansen att bli publicerad!

 

TRAFIKAVDELNING

Våra chaufförer kör runt allt från gäster till filmer. Vi står för bilarna. Du har körkort, körvana och mycket bra lokalkännedom i Stockholm. Passar dig som är punktlig, professionell och vill arbeta bakom kulisserna under höstens festival!

 

FOTOGRAF

Du får vara med på alla våra event. Dina bilder läggs sedan upp på vår hemsida och sociala medier. För att söka till fotograf så skickar du in några exempelbilder med din ansökan.

 

FESTIVAL-TV

Du har vana av och intresse för tv-produktioner. Är du ljudtekniker, ljustekniker eller filmfotograf så är du varmt välkommen till festivalTV-teamet!

 

TEKNIK

Du är en teknikkunnig och filmintresserad problemlösare som vill hjälpa till med tekniken under våra filmvisningar och events.

 

SUPPORT

Du hjälper medlemmar som har frågor om medlemskap, festivalen och internetköp. Du får mer än gärna tala flera språk, dock inget krav. Passar dig som är stresstålig, serviceminded och gillar att hjälpa folk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...