Jump to content

Söker cinematograf för film. Göteborg!


4Bbbar

Recommended Posts

Vi söker en huvukameraman/huvudkamerakvinna för ett filmprojekt i Göteborg.

Projektet är att göra en film från grunden med hjälp av bidrag från olika ungdomssatsningar och resurstilldelningsinstanser.

Målgruppen är ungdomar mellan åldern 16-19 som kan tänka sig skådespela, redigera, filma, ljud - och ljussätta.

För tillfället söker vi en person som kommer vara huvudansvarig för allt filmade, samt vara fjärde projekt ledare och delta i sökandet av budget/bidrag.

Du behöver vara mellan ålder 16-19 och ha någon form av erfarenhet inom filmande. Utbildning är ett plus men inget krav, dock krävs kunskap om kameraarbete/cinematografi.

Är du intresserad av att veta mer hör gärna av dig antingen här eller skicka ett mail till: 4Bbbar417@gmail.com, i mailet vill vi ha kontaktuppgifter och tidigare filmmeriter (showreel, tidigare projekt, utbildning etc).

Link to comment
Share on other sites

Många föreningar och stiftelser som ger bidrag för ungt skapande har som krav att samtliga eller de i nyckelpositioner ska vara inom en viss ålder, te.x. 16-19.

Jag uppfattar det som att TS är inom åldersgruppen själva och söker likasinnad jämnårig för position som fotograf (Då du i många fall även ska ha folk till samtliga nyckelpositioner innan du får lov att söka en vissa bidrag). Låter ju som ett toppensamarbete för någon ung filmfotointresserad och det skulle jag förvånas över om någon moderator satte sig mot.

 

Däremot håller jag med Fesley om att riktiga uppgifter så som åtminstone namn på er själva kan vara en bra idé för att framstå som lite mer seriösa.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...