Jump to content

Statister sökes för kortfilm


Torpeden

Recommended Posts

Hallå där!

 

Jag och tre av mina kamrater arbetar på en kortfilm som vi planerar att skicka in till en filmtävling. Till filmen skulle vi behöva ett antal statister som ska agera "livlösa" gångare som ranglar omkring här och var, aningen likt zombies fast med en något mer utarbetad tanke bakom det hela.

 

Vi spelar in detta mitt på dagen nu på lördagen den 20 oktober på Södermalm i Stockholm. Eftersom att vi alla är studenter och gör denna film utav rent intresse för filmskapande kan vi tyvärr inte erbjuda något ersättning, men vi ser definitivt till att det finns något tilltugg på plats!

 

Tilläggas bör att det är en mycket kort kortfilm; den ska vara under tre minuter lång och det är fler delar än bara denna i filmen, så inspelningen bör absolut inte ta många timmar. Vi måste även vara klara innan det blir mörkt ute, så där sätts en rätt ordentlig gräns.

 

Om du tycker att ovanstående låter intressant och vill veta mer så är det bara att höra av sig, antingen här på hemsidan eller på mailadress torpeden@hotmail.com. Vi höres!

 

Med vänlig hälsning

Anders Köhler

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...