Jump to content

Denna beg eller ny?


pellelelle

Recommended Posts

För 4000:- i butik får du nån skräpig CMOS-kamera, hade hellre köpt den där. Förutsatt att du vill ha en SD-kamera.......

 

Tänk på att ingenting varar för evigt dock. Ser ut som lite skavt på micken osv, kan vittna om väl använt. Man vet aldrig hur många band dom köttat, man kan bara hoppas att säljare är uppriktiga.

 

Köp ett rengöringsband, gör köpet via Paysongaranti/internetgiro & gör ett "nöjd-kund" avtal med säljaren att du vill se så allt funkar som det ska. Hade jag gjort på en så gammal kamera. Hen vill nog trots allt bli av med den...

 

Tack för tipset. Har förstått att bildkvaliteten är bättre även om den är något åldersstigen men känns lite osäkert att köpa en så begagnad kamera. Får nog ta en tankeställare om jag ska gå upp några tusenlappar och köpa en ny ändå.

 

Hur mkt får man räkna med i pengar för en med främst bra bild? Avancerade funktioner i övrigt är inte så viktigt. Kanske är en "bandare", mini dv, man ska satsa på om bildkvalitet är viktigast utan att behöva lägga för mycket pengar...?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...