Jump to content

Note


Mopsen

Recommended Posts

 

"Note" är ett pilotavsnitt kan man säga, av en idé som konstant utvecklas i huvudet mitt. Det är en relativt djup film, eller det är tanken iallafall! Filmen handlar om en person som finner det orättvist hur vissa inte får säga eller välja sina sista ord innan de dör. Efter att ha tänkt på detta länge nog kommer huvudpersonen på ett sätt för att försäkra sina sista ord, oavsett vad som skulle kunna hända.

 

Jag har ännu inte bestämt ifall den färdiga filmen kommer att bli en kortfilm eller långfilm då jag har mycket att jobba på med historien, men jag har ett par bra grundpelare.

 

Personligen studerar jag första året filmproduktion (producent utbildning, inget konstnärligt i utbildningen) på Högskolan Väst, men har en hel del historier jag mer än gärna vill dela med mig utav. Jag har en hel del fantasy och sci-fi idéer som jag sakta men säkert utvecklar.

 

Jag har skrivit, regisserat, filmat och klippt filmen, däremot har jag fått hjälp av mina klasskamrater med feedback och ändringar i manus, färgkorrigering samt ljudredigering och ett underbart spelat pianostycke.

 

Filmen är på engelska då jag impulsivt fick i uppdrag under GFS (Ghetto Film School) Masterclass att göra en två minuters film av en idé jag hade. Då GFS är lokaliserade i NYC och dem kommer att hjälpa till att sprida filmen fann jag det mer passande att ha filmen på engelska. GFS Masterclass är ett program där studenter från hela världen möts via en online konferans och pratar med kända regissörer och får hjälp och feedback av dem. Ifall ni vill se den första "mästerklassen" med Lee Daniels lägger jag en länk här:

. Jag är jätteglad att jag fick ta del av detta. Nästa klass live-sänds på onsdag, med regissören av Twilight och Red Riding Hood ifall någon vill ta sig en titt.

 

Då detta är det första jag någonsin har gjort är jag mer än öppen för alla typer av förslag till förbättring!

 

Hej så länge!

Jacob Moilanen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...