Jump to content

Livet efter filmskolan i Sydney


david-

Recommended Posts

Nu kanske folk tycker jag är onödig som startar ny tråd men jag vill använda den här tråden var att enbart få rena kommentarer från folk som studerat på filmskolan i Sydney.

 

Funderar på att söka skola nu och att sticka till Sydney är ett hett alternativ, men jag vill gärna veta av er som gått där om ni kan berätta exakt hur pass bra hjälp man får att komma in i proffslivet efter den skolan.

 

Efter många undervisningar och bloggar på internet så har jag förstått att om man ska gå i en skola så ska man utnyttja den allra mest för att få ett större och bättre kontaktnät, då att lära sig tekniker och program går nästintill lika bra på internet nu för tiden.

 

Så kan man nästan säga att man är garanterad projekt och jobb efter skolan? (Det krävs ju givetvis att man är brinnande och satsar stenhårt själv men det är inget jag kommer sakna hos mig själv)

Jag vet att dom jag pratat med som gått på DI i stockholm har berättat att du är i princip garanterad ett bra jobb efter examen i den skolan, och eftersom chansen att jag kommer in där är mindre då de tar ut typ 4 av 200 så undrar jag om Sydney hjälper en lika mycket.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...