Jump to content

Dokumentärfilm - medarbetare sökes


Dokumentärtjej

Recommended Posts

Hej!

Först och främst vill jag säga att om något ser fel eller konstigt ut nu så beror det på att jag är ny här. Jag är en tjej på 22 år som har en unik dokumentäridé och då menar jag verkligen unik. Jag har hittat ett bollplank för idén till min dokumentärfilm. Det har varit ett stort intresse för att en sådan här dokumentär ska filmas i många många år men eftersom ingen annan gjort det så får jag ta tag i det själv. Jag vill inte säga så mycket mer om detta på forumet. Det jag nu vill är att lyckas få tag i kanske två tjejer i ungefär samma ålder som mig som har ett brinnande intresse för att stå bakom kameran precis som jag och som kanske kan tänka sig att göra denna film tillsammans med mig. Så är du tjej i min ålder och intresserad ut av detta så svara gärna så berättar jag mer om denna dokumentäridé samt bollplanket.

 

Mvh

Link to comment
Share on other sites

Jag är ganska kvinnlig?

 

Är det du som inte skulle känna dig trygg att jobba tillsammans med man (så att säga) eller är det dokumentären i sig som helt enkelt gör det opraktiskt med en manlig medarbetare? Jag personligen är väldigt oerfaren (än så länge) och vet inte hur mycket jag skulle kunna bistå med; och jag försöker inte hoppa på dig med några sorts anklagelser, jag blev bara allmänt intresserad av din mycket hemliga och gåtfulla text.

Link to comment
Share on other sites

Jag känner mig inte otrygg att jobba tillsammans med någon man, men i just det här projektet vill jag bara arbeta med kvinnor. Det beror mycket på att den här branschen är väldigt mansdominerad och jag tycker att det är dags för alla duktiga tjejer att få en chans att visa lite vad dom kan också.

 

Hoppas du fick svar på din fråga, annars så fråga på bara.

Link to comment
Share on other sites

Vill inte skapa bråk men vill bara tycka till på vad du sa... Sant att det är mansdominerat och att flickor borde ta mer plats i denna branch men man ska aldig vända på det och trycka ner killar för att få upp tjejer... Bara en tanke.

Lycka till med projektet :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...