Jump to content

Brafilm vs Boxman


jonkanon

Recommended Posts

Hallå,

 

Är så att jag är kund hos Bra film, detta företag valde jag efter att hört mycket rykten om att boxman var skit. Bra film skulle då vara ett snabbt och bra alternativ.

 

Men de verkar ha fått så många kunder nu så att de ligger och kör på gränsen hela tiden för va de säger är vad som ska ske. Dock valde jag dem för att när man retunerade en film på måndagen så fick de den och skickade en ny på tisdagen och jag skulle ha den på onsdagen.

 

Jag har inte varit medlem så länge men de som rekomenderade det hela för mig, men både jag och dem har märkt av en klar försämring.

 

I mailkontakt så får jag standardsvar och jag måste ju ändå poängtera att de håller sig innanför de gränser som de lovar. Men det har fungerat bättre.

 

Varje film jag skickar till dem tar numer två dagar att avregistrera samt att saker som jag varit snabb som tusan på att lägga till överst på min filmlista inte kommer till mig och de står lång väntetid för mig. Så vem får filmen först?

 

Min gissning är att om man bor i Göteborg som jag gör och skickar till dem så kommer det först till dem, vilket blir underst i högen. Så kan boxman som då ligger i Sthlm vara ett bättre alternativ?

 

Så nu undrar jag av er som har erfarenhet, vad är er erfarenhet? Är ni nöjda eller missnöjda?

 

Skriv av er, är vi många missnöjda så kanske de får lov att åtgärda...

 

Ha det gott,

 

jon

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bara för att säga det så avskyr jag tanken att hyra över nätet.. allt ska liksom göras över nätet nu för tiden. Snart ska de väl bygga skyskrapor med musen.. Nej tack, föredrar det mer sociala att gå ner till videobutiken än att stänga in sig i lägenheten

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...