Jump to content

Zooma flera ggr/sekund med script eller liknande?


polkagris

Recommended Posts

Hej!

 

Jag använder Adobe Premiere och håller på med en musikvideo. I många musikvideor zoomar man snabbt in och ut och in och ut osv i hög hastighet, och eftersom jag filmat mig själv med stativ, och därmed inte kunnat använda den optiska zoomen, så blir jag nu tvungen att zooma på den digitala ytan.

 

Det går såklart bra att använda keyes där varannan är 100% scale och varannan är typ 120%, men det är svårt att kopiera dessa så att det blir uniformt och i samma hastighet. Finns det något bättre sätt? Jag tvivlar på att det gör det i premiere, jag testade i AE med The Wiggler, men den gör bara random zoomningar, jag vill bestämma inom vilken range den får zooma samt vilken hastighet.

 

Jag är nästan övertygad om att AE är enklast att använda för detta, men eftersom jag inte kan det så bra så frågar jag nu här. Finns det någon funktion som gör detta åt mig?

 

Tacksam för svar!

mvh Polkagris

Link to comment
Share on other sites

oh shit, det där lät användbart och bra.

 

känner dock att jag inte riktigt hänger med och förstår, jag kan ungefär ingenting alls i AE, kan du eller någon göra en kort guide med skärmdumpar eller nåt så blir jag jätteglad! :D

 

 

Edit: Jag upptäckte att det var otroligt mycket enklare att göra nyckelanimationen i AE än vad det är i premiere, speciellt med graf-vy påslaget! :) Känner att jag bör lära mig mycket mer om AE i framtiden faktiskt. Videocopilot har mycket bra tutorials också kan jag berätta för er som inte vet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...