Jump to content

Videoredigeringsprogram / Konverterare?


AnnaK

Recommended Posts

Hej,

 

Hoppas ni kan hjälpa mig! Jag har filmat lite med en digitalkamera (ej filmkamera) och sparat ner på datorn. Formatet blir automatiskt Quick time 7.2 (fast det är en bild på Media Player när jag är i nedladdningsskedet). Det går att spela upp klippet med Quick Time och även ändra och öppna med VLC men inte med Media Player. Jag har Windows Movie Maker 5.1 och vill kunna redigera klippet samt lägga till musik (på liknande sätt som Photobucket dvs Adobe web-based video remix).

 

Är det någon som kan ge tips på hur jag konverterar filmklippen så jag kan redigera i Windows Movie Maker ELLER något annat gratis videoredigeringsprogram som jag kan ladda ner ELLER om det är möjligt att göra videon i Adobe på Photobucket men lägga till musik i ett senare sked ELLER ladda upp och lägga till annan musik än den som är på Adobe / Photobucket.

 

Tusen tack på förhand!

Från nybörjar videoredigeraren :-)

/AnnaK

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Det finns väldigt många bra konverterings-program!, men ett jag rekomenderar är "Magic Video Coverter". Men det kostar ju lite då! ): Annars finns det en sida på internet där man konverterar online! Sök på google efter "online video converter, och ta sen andra länken på sökresultatet. Välj din fil, och vilket format du vill att den ska konvertera filen till. och klicka på konvertera sen väntar du kanske 25 sekunder... Lycka till!

 

Mvh

Tobbeliten95

Om det blir något fel kan du fråga mig!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...