Jump to content

Pinnacle studio 9


Cabaooman

Recommended Posts

Jag har inte testat det själv, men jag skulle nog vilja säga att det inte är värt pengarna. Det finns visserligen nya funktioner som man skulle vilja ha, men mitt förslag är att du "sparar" dina pengar och satsar på något "proffsigare" grogram i framtiden.

 

Pinnacle är ju ett bra program i början, men efter ett tag när man vill testa yttligare saker så sätter studio stop. Jag hadde studio 7 i början av min dataredigering, men när jag ville göra en film så kunde jag inte ha vissa saker för jag inte kunde göra dem på datorn. Som sagt, man har det i början men inget att satsa på att redigera med livet ut direkt :P

Link to comment
Share on other sites

Ok jag ville bara se om det var bättre! jag ska nämligen skriva lite om den i skolan:D. Skälv ska jag snart köpa ett nytt redigeringsprog funderar lite på Avid, premiere lr något annat. vet inte riktigt vilka föroch nackdelar de har i detta skede!

 

Link to comment
Share on other sites

Version 9 ersätter version 8, det som i huvudsak är nytt på version 9 är: stöder 16/9 format, surround mixning av ljud, förbättrad DVD-bränning med bl.a. fler menyer, brusreduceringsfilter för bild och ljud, grafisk EQ för ljud, klarar att göra filmen i Windows Media 9-format, fullskärmsvisning m.m.

 

 

http://www.cyberphoto.se/videored/studio9pr.php

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...