Gå till innehåll

vanto

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Allt postat av vanto

  1. låten heter: Soulja Boy - Superman nått sånt! :)
  2. vanto

    The Pirate Bay - conference

    Den här rättegången är så korkad. Varför liksom sätter dem inte ditt microsoft, google (gmail) , yahoo osv. Nästan all drog handeln drivs via mail osv? Dem satsar inte på dem iställe, haha så kul! Det är så för attans samma händelse som det TPB fast då fildelning. staten borde spänna musklerna när dem har något att spänna för det kommer inte bli ett sk*t ändring utav det här.
  3. Jag tror många av dem som svarade på dina frågor har tappat drömmen för länge sedan. Det är fel tycker jag. Ingenting är omöjligt. Tror du på dig själv så tror du också på framtiden du håller i händerna. Men du måste förstå att det kommer vara så mycket negativ så (då menar jag NEGATIVA, där man tror man har tappat allt) som du kommer att gå igenom. Det måste du säga till att vara beredd för. Sedan så finns det personer som enbart förstör andras drömmar, dem ska du verkligen akta dig för och dem finns. (100%) Ju, mer en person hjälper uppfylla ens dröm, kommer ett steg närmare till sin egen dröm. Jag önskar dig all lycka i världen, och kom ihåg bara att ingenting är omöjligt! :)
  4. Tror du den håller sig bra till musikvideo sidan?
  5. Såg inte att den inte hade HD är lite kass på kamera sidan. hehe Okej! :) hvx200 verkar vara bra kamera hur mycket skulle en sån kosta? Vad tycker ni om den här grabbar: :)
  6. Oj, såg att det var helt fel länk jag hade kopierat in. Den menade jag: http://www.cyberphoto.se/info.php?article=XL2 Jag menade 45 tusen. (: Vad skulle du rekommendera?
  7. Hej alla! (: Det är så att jag ska köpa en kamera för massa olika saker framförallt för musikvideo, dokumentärer, korta reklamvideo osv. Vad skulle ni rekommendera för mig? Är bered att lägga ut 45 tusen för en kamera mer har jag inte råd för. Den här såg lite intressant ut: http://www.cyberphoto.se/info.php?article=XL2 Vad tycker ni? Tack för hjälpen ni lägger ner!
×
×
  • Skapa nytt...