Gå till innehåll

Nickz

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Utmärkelser för Nickz

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Såg en youtube video om en kille som tog live-video från en GoPro HD kamera. Vet inte hur bra kvalla det blir dock. Videon här: Fanns mer sånna videos i relaterade videor. Men om du har 20k att slösa så finns det ju ännu bättre allternativ. Nackdelarna med Gopro är att det är jättedåligt ljud och den går inte att sätta på stativ om den är utan skal. http://www.gopro.com
  2. Jag har en Canon HF100 och jag gjorde misstaget att först köpa ett Class 4 kort, det vart jättelaggig bild och inge bra bildkvalitet, jag köpter sedan ett Class 6 Sandisk Extreme 20mb/s och det vart mycket bättre.
  3. jag glömde nämna en sak, den tar inte in några filer alls, inte avi mp3 mp4 mts. nada. ska jag ladda hem någon sorts patch eller ngt?
  4. Jag har använt Sony Vegas pro 9 för att redigera min små webklipp ett bra tag nu, men när jag skulle rendera ett intro till en film så stannade bara renderingen på 0% och estimated time left gick upp till 22 tim(och steg högre och högre). Jag prövade gå in på andra filmer som jag redigerat tidigare och rendera en liten snutt av dom och det funkade. Är det någon som vet vad som kan vara fel? Har jag råkat trycka på någon helt onödig knapp? Jag har prövat att rendera det som andra sorters filer tex .mp4 .mpg .avi. Jag prövade att ominstalera programmet men nu funkar det inte ens att ta in .MTS filer som funkade bra innan. Niclas
  5. Nickz

    JVC GZ HD7 i USA

    Tack Norbert, på http://www.bhphotovideo.com kostade den 5300kr så 25%, hm 0,25*5300=1325+5300=6625, jag är inget mattegeni men jag tror det där vart rätt, alltså blev det billigare i USA. Men hur är det med länder i EU? Är det billigare/dyrare än i USA?
  6. Jag har hittat en säljare i USA som säljer jvc gz hd7 för ett bra pris, jag undrar vad blir det för några extra kostnader som typ frakt, tull och sånt. Blir det isf billigare i Sverige?
×
×
  • Skapa nytt...