Gå till innehåll

ZorgProductions

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Utmärkelser för ZorgProductions

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Nje, trailern var egentligen inte gjort för filmen. Gjorde den av ett par klipp när vi hade tid över. Därför är den inte så informativ :)
  2. Notera att jag sade att jag varken var seriös eller oseriös. Filmen blev oseriösare än vad som först var visionen. Det var ämnat att vara en seriös space-horror med en... inte helt annorlunda stil, fast, skall vi säga, seriöst (då det är ett ofta förekommande ord här). Men som sagt innan, tidsramen sög. Därför blev det en mix av originalidén och något vi satte ihop så snabbt som möjligt. Om du vore i mina skor skulle du förstå ;] Så vad jag tror att detta egentligen rör sig om är att filmen _inte_ är bra (för utomstående). Och för att det är lättast att flamea oseriösa människor, så omvandlas våra ofärdigheter inom området till en grund för att kalla oss oseriösa. Därav stämpeln:"Irriterande 15-åring med hjärnkapacitet som en svamp". Dock är detta ganska OT. Var endast en liten förklaring. Ifall filmen inte duger för forumet, point taken.
  3. Söta svar. Bra att ingen lade märke till att jag skrev att trailern var oseriös. Men vad kan man förvänta sig? Ville ha kritiken på filmen inte trailern, ÄVEN ifall nu kritiken skulle vara den samma. Well, filmen må kanske inte vara bra någonstans (i dina ögon), men oseriös är den inte (inte heller seriös). Jag vet att det finns folk som älskar den (höhö), därför ligger den nu på Vimeo. Länk: Mm, för jag har så mycket fritid att jag faktiskt svarat på inlägg :) @Normen - Nje, tidsplanen tillät det inte och vi ville inte vara jätte-seriösa då det inte var vårat mål. Vi ville endast få ihop en film att visa upp när det var dags för redovisning. Och det bör tilläggas att vi hade skoj när vi gjorde den ;) @Lump - Japp, jag är seriös. Japp, iden var cool. Japp filmen blev hyfsat oseriös och oprofessionell. So? Jag är "väldigt" ledsen över att vi förstörde din förhoppning om att filmen skulle vara nästa hit inom sci-fi. Jag menar inte på att du behöver anse filmen som bra, utan att flamea något redan nämnt som oseriöst inte är "häftigt". Vi hade ingen erfarenhet inom varken: Skådespeleri, Manusskrift, Regi, Kamerahantering eller Effekter. Och det fanns anledning till svartvit trailer, därför att filmen är svartvit. Varför? Jo för att vi ville mörka ned och det gjordes bäst i svartvitt. Både svartvitt och nedmörkningen dolde att våra inspelningsplatser var (nästan alla) innuti skolan. Sedan hade vi från början tänkt oss ett helt annat stuk (fortfarande mörkt och svartvitt). Där har du din anledning.
  4. Alright, visste inte om Vimeo över huvudtaget. Updaterar inlägget när den är uplagd then... Och ja, jag laddar upp en 13 min film på TPB. Tänkte inte i Vimeo banorna (had no clue) och youtube har för låga limits vad gäller storlek osv. (Har jag för mig).
  5. Detta är den ultimata upplevelsen. Startade som ett skolprojekt, slutade som ett mästervärk. Well, vad vi vill göra är att visa upp filmen för allmänheten och få kritik på den. Det kanske inte är den bästa filmen någonsin, men vi hade skoj med att producera den! Vad du än tycker om filmen så komer du älska vår naiva attityd! :) -------- Handling: -------- År 2140 så har ett förödande kärnvapenkrig tvingat ut mänskligheten för att hitta nya världar att bo på. Allt som allt så blev "vi" uppdelade i tre olika kolonisationsskepp. Ett av dem hittade en mystisk svart kub i rymden och döpte den "Trekk". ---- Info: ---- Well, man skulle kunna säga att det är en sci-fi film, dock lite (höhö) lågbudget. Vi hade nämligen inte någon som helst rekvisita eller bra inspelningsplatser. Trots(!) det så tror jag att vi lyckats bra inom den korta tidsram vi hade och med vår högst begränsade talang. Btw, filmen är vår "jungfrufilm" för oss och mycket är experimentellt. Exempelvis 'effekterna' fick en av oss lära sig att göra på kort tid (yaay) och vi fick nöja oss med hur det blev. --- Ifall du är lite sugen på att se vad detta nu är så kan du finna den postad på piratebay. Det kräver att du vet hur man laddar hem med en bittorrent-klient och att du kan antingen: 1. Mounta .iso i daemontools. 2. Bränna ut .iso till DVD. 3. Packa upp .iso med winrar och sedan öppna rätt fil i VIDEO_TS mappen. (Ex. med Windows mediaplayer). Verkar det helt skit och du vill se den grafiska stilen på filmen innan du ens överväger att ladda hem den, (Den är ~800MB), så kan du se (den oseriösa) trailern på Youtube. Längd: ~13Minuter (Exklusive extramaterial) Innehåller: Manus, Trailer, Film, En mängd bloopers, DVD-cover. Storlek: ~800MB Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=4yb2f4lOgN4 Film: http://thepiratebay.org/torrent/4387769/Death_Trekk_-_Shadows%5B2008%5D_-_ZorgProductions Film (utan subs och online): Kritik är alltid trevligt, särskilt bra kritik ;)
×
×
  • Skapa nytt...