Gå till innehåll

Isak.Katto

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev medlem

Utmärkelser för Isak.Katto

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Är det så att banden fortfarande fungerar ok i din Z1:a så är det nog Canon-kameran det är fel på (kan ju vara en enkel rengöringsfråga)... Får mer och mer ofta ett felmeddelande i min Z1, trots rengöring och Sonys dyraste band, så den måste nog in på service snart.

     

    Funkar INTE banden i Z1:an är det läge att bli orolig... :(

     

    /Max

  2. Hej, Max

     

    Har lagt märke till att du vet det mesta och tänkte fråga dig en sak.

     

    Ser att du äger en Z1, har en likadan och när jag ska ladda ner mitt material från kameran använder jag en liten MD110 (Canon) för att inte slita på Z1an. Nu när jag ska tanka ner mitt senaste projekt uppstår hackningar och bilden är i slow motion. Jag har rengjort kameran med "cleaning casette" men problemet har inte försvunnit.

     

    Är det något du kan svara på? Det är ett 9 timmar långt projekt som jag lovat kunden till nästa vecka så det är mer eller mindre akut.

     

    Tacksam för svar :)

     

    Hälsningar

    Isak Katto

  3. Kan det vara så att min "minikamera" slutat fungera? Hur som helst ska hämta in en annan kamera under kvällen och testa med den istället.
  4. Hej, Har redigerat ett tag i premiere nu och det brukar flyta på bra. Men när jag nu ska ladda in material filmat med Sony Z1 till datorn blir bilden och ljudet i slow motion / hackigt. Jag filmar med Z1, men tankar ner materialet med en liten kamera. Någon härinne som kan hjälpa mig? Det är rätt så akut! /IK
  5. Hej, Någon som har ett bra förslag på hur man kan synkronisera två klipp i Premiere Pro CS3? AKUT
  6. Isak.Katto

    canon xm2

    Hej, när jag ringde in till de så sa han att original batteriet räcker ca en timma. Är det sant att din höll i 3-4 timmar?
  7. Hej, när man använder ljudboom kopplas den direkt till kameran eller spelar den in för sig själv?
  8. Isak.Katto

    HVX200 - dum fråga

    Full HD är väl inte 720p? Vad jag har för mig ligger det på 1080p
  9. Isak.Katto

    canon xm2

    Testkörde den lite, kan bara säga att jag är otroligt imponerad av bildkvaliten för det priset.. Ljudet sisådär, den kommer användas till intervjuer så en extern mic kommer användas. Någon som har nån aning om batteritid? Måste jag köpa extrabatteri?
  10. Isak.Katto

    canon xm2

    Hej, precis köpt en xm2. Kan ni dela med er av era tankar ang kameran?
  11. Hej, Vi är ute efter en fullt fungerande Canon XM1/2 med extra batterier. Vi är villiga att ge 10 000. Känner du dig träffad? Maila: isak@katto7art.com Fråga: Är den tillräckligt bra för tv-intervjuer?
×
×
  • Skapa nytt...