Gå till innehåll

honey

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev medlem

Allt postat av honey

  1. honey

    Filmgymnasium eller inte?

    jag har preciis samma problem, så jag förstår hur du känner dig. Jag har nu valt ett vetenskapligt program så jag kommer att ha drama första året men men. Det viktiga e att ta det man känner sig för, vilket du liksom mest brinner för.
  2. vad är VD:s? Okej men jag har verkligen lärt mig mycket här och insett saker som jag verkligen bör tänka på . Man tackar för det:) Men jag ska göra mitt bästa och tack för dina råd.
  3. Jaa du har rätt. Sitter nu och funderar mycket, du gick verkligen in på det. Det hjälper mycket Tack för dem :-). En fråga bara, flyttade du till USA för att studera vidare med 'Film?
  4. Jaa du har rätt. Sitter nu och funderar mycket, du gick verkligen in på det. Det hjälper mycket Tack för dem :-). En fråga bara, flyttade du till USA för att studera vidare med 'Film?
  5. Okej, men liksom jag har bara gjrot 2 kort filmer men mitt dröm är att göra en film som jag vet kommer beröra folk. Och grejen är att jag inte riktigt vill gå i drama linje. Det du påstår är liksom att dom Måste tro att jag klarar av det och att de måste ha sett mina tidigare filmer. Jag vet att jag kan regissera och jag är väldigt duktig på att fokusera på detaljer, men mitt högsta dröm är att göra en film och jag vill veta om det är mörjligt att kunna göra det utan att jag ska behöva ta en utbildning för det.
  6. Så man måste alltså ha gjort en film eller regisserat en film för att man ska kunna göra det överhuvudtaget? Om regissören inte är den delen som behöver "kunskap", varför ska det då vara svårt för den?
  7. vi säger att en person klarar av allt det där, utan utbildning. Kan personen få "jobbet" som regissör eller typ göra En film?
  8. vad är det mesta svåraste tror ni med att utbilda sig till en film-regissör?
  9. Ja, tack så hemskt mycket för råden. SKa funder avidare på det. Tack än en gång
  10. Jag ska fylla 17 vid slutet av året, ska börja gymnasiet nu i höst. men frgan är till vem? till vem kan jag bevisa?? Jag har funderat på det, men det är inte så lätt som det igentligen låter. Folk kan lätt nobba dig, dt är det som jag är rädd för.
  11. jag tycker du har alldeles rätt! SÅ RÄTT! men huvudsaken är att de inte gör de, jag vill verkligen det och personligen har massa "historier" men det går tydligen inte, eller? kan man tala med dem?
  12. Men kan inte man göra både två. Jag menar, kan inte jag plugga natur och samtidigt t.ex skriva en manus som sedan kan blir något? Jag har en dröm om att göra en film som kan påverka många männiniskor, Jag vill få männinskor att inse saker dem aldrig insett. Det är så mycket som jag vill. Men jag är så osäker. Jag vet att jag kan klara av att göra det och det är jag säker på men jag vill bara veta vilken väg jag ska ta och om det är möjligt? det finns en artist som var "luffare" han var 17 år när han blev känd. Men hur? Jo genom webbsiten "myspace" han hittade en musik producent och 3 gng om dan skikade han mail till honom. Och när mannen då så hans videon, bugade och bad han för killen att han skulle komma till honom. Han har t.ex inte gåt i nån musik inrikting eller något liknande. Hehe jag förstår vad du menar och jag håller verkligen med om dig. Vad mitt hjärta vill, det vet jag inte. Något säger mig att kämpa på både två, jag skulle kunna och börjat för länge sen. Men..hur?
  13. Hej, jag är också ny i det här forumet . Jag är en av de så har stora talanger inom estet. Jag är vädigt intresserad av att filma, hålla på med film desutom redigera filmer. Många säger att jag bör gå i det, men jag var så osäker i ett år om vad jag igentligen ville bli. Ville jag bli film regisör och ta drama och utbilda mig det? Eller.. Jag tog natur eftersom jag jag tycker att det är roligt och det är en av mina favvo ämnen desutom för att utbildnngen är bred. Grejen är, jag har förmågan att kunna bli film regissör och många av mina lärare tipsade mig och sa att jag borde utnytja min "förmåga" till min framtid mina vänner t.o.m. Jag vill det men, jag är en person som satsar mycket i skolan och helst bli något bra. Måste jag utbilda mig och gå i drama linjenf ör att kunna blir det? Jag har drömt länge om att blir det, och då menare jag verkligen det. Jag vill utnytja det i min framtid, jag har drömmar! men samtidigt vill jag ha en bra utbildning. Kan jag lyckas? kan jag uppfylla min dröm utan att gå i programmet? i sånna fall hur? snälla hjälp mig och ge mig goda råd. tack. Hani
×
×
  • Skapa nytt...