Gå till innehåll

Virtual Premiere Pro

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för Virtual Premiere Pro

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tack för ett bra svar! Vi får hoppas det inte blir några läsfel i någon DVD-spelare. Jag använde CBR och 8000 kbit/s och 256 kbit/s MPEG audio. Men i DVD-lab PRO så står det på Avg Bitrate 8417 kbps. Om man lägger ihop 8000+256 så blir det ju bara 8256. Konstigt. Undrar om det kan ha att göra med den där bocken? Annars kanske det står fel i DVD-lab. Vet du något bra program som man kan koda ljudet till AC3 (dolby digital)?
  2. Tack så mycket för hjälpen! När man använder CBR som bitrate type på Video Settings ska man då ta bort bocken för Variable Bitrate i Multiplexer Settings som man kan se på den bifogade bilden?
  3. Tack för svaret! Jag visste inte att det kunde bli problem med PCM jag tänkte bara att om man inte komprimerar ljudet så borde det bli den bästa möjliga kvaliteten. Det verkar inte som Mainconsept MPEG Encoder klarar att koda i Dolby Digital 2.0 men jag väljer nog MPEG Layer 2 med 384 kbps det blir säkert nästan lika bra resultat. Eller tycker du jag ska köra med 224 kbps som är standard i detta programmet? Då får jag kolla om jag hittar nån tråd om MPEG-2 kodning!
  4. Jag har en DV film i datorn som jag ska koda om till mpeg2 och sedan bränna! Jag använder mig av Mainconsept MPEG Encoder. Filmen är bara 48 min så jag tänkte få ut så bra kvalitet som möjligt till DVD-skivan. Nu undrar jag hur man ska ställa in det för att få bästa möjliga kvaliteten. Jag tänkte använda Variable bitrate. Har hört att det ska vara bättre. Det är inställt så här: Maximum (kbps): 8000 Average (kbps): 6000 Minimum (kbps): 2500 Ska man höja några värden? Eller är det så bra det kan bli? Vill ju få optimal kvalitet eftersom jag har plats över! Tänkte även ha "PCM" ljud istället för "MPEG Layer 2". Sägs ju bli bättre kvalitet med 2-pass encoding också!
  5. Jag håller på att fixa menyn till min film med DVD-lab PRO 2. Är nästan klar men så fastnade jag på en sak. Jag vill att ett kort ljudklipp ska spelas när man trycker på en länk som leder till en annan meny. Någon som vet hur man gör?
×
×
  • Skapa nytt...