Jump to content

Xybit

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. man kan oxå söka på ljudeffekter på http://www.findsounds.com
 2. man kan väl mixa lite med AudaCity eller Windows Ljudinspelaren "Start>Program>Tillbehör>Underhållning>Ljudinspelaren.
 3. Asså jag har testat Premiere Pro nu och jag fattar hur man tar bort svart, man drar ju den där "luma key" och lägger på men när jag gör det på vit funkar det inte :/ hur gör man då???
 4. Asså jag har testat Premiere Pro nu och jag fattar hur man tar bort svart, man drar ju den där "luma key" och lägger på men när jag gör det på vit funkar det inte :/ hur gör man då???
 5. Kan man göra det med Magix Movie Edit Pro 10? Eller finns det inget gratis program som funkar? Om man nu inte kan göra det med Magix blir det väl Effects lab då jag testat demot.
 6. Jag behöver också ett gratis program där man kan ta bort svart/vitt t.ex: "Muzzle Flashes" från destenation films "stock footage".
 7. Letar efter ett bra program till att "keya" bort vitt/svart och sånt, för jag ska använda stock footage från detonation films.. Any ideas?
 8. Jag är också intresserad av att spola tillbaka/rewinda/reversa film, det går inte att göra det i moviemaker, men vet någon om det funkar i Magix Movie Edit Pro 10??
 9. Gå in på https://mapont.jetshop.se/ sen klickar du på frigolitstockar
×
×
 • Create New...