Gå till innehåll

Redbutt

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev medlem

Utmärkelser för Redbutt

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Redbutt

    HDV i AE

    Återkommer med vad felmeddelandet säger så fort det dyker upp igen
  2. Redbutt

    HDV i AE

    sitter på cs3 versionen av både premiere och AE, kameran jag använder är en Canon XHA1. I mappen där mpeg klippen ligger upptäckte jag att det fanns en annan fil med som slutar på .xmp på vissa klipp hette dom inte samma som mpeg klippen, har ändrat det nu så det funkar lite bättre, det är dock stora problem när jag kör premiere och AE samtidigt. Återkommer när jag testat lite mer, testar även att istället köra ut det i targa seqvens från premiere.
  3. Redbutt

    HDV i AE

    ah det funkar inte det heller, gick bra till en början, när jag sprarat AE projektet och ska öppna det igen så hittar den inte filerna. när jag talar om vilka filer den ska ersätta med så kommer felmeddelande att programet inte stödjer filformatet. Struntar man i det så går det bra ett tag till, men när jag ska spara ut filmklippet till en mpeg2 för dvd bränning så kommer felmeddelande att alla filerna saknas... är det någon som sitter med liknande konfiguration, altså klipper hdv i premiere (mpeg) och som sedan vill grjeja med materialet i hög upplösning i AE.. hur gör man.. har läst någonstans att AE inte fixar mpeg filer som premiere använder sig av när det gäller hdv. och vissa säger att det inte finns någon lösning på problemet. Ska man behöva gå över till final cut som använder sig utav quicktime istället? tacksam för svar
  4. Redbutt

    HDV i AE

    AAF verkar faktiskt fungera bra, fan va gott.. stort tack!! smidigt sätt verkligen. enda var att comp i AE blev dv 720x576 men det gick bra att ändra i comp settings.. Att copy pasta från premiere och in i AE gick inte bra tyvärr, det laggade lika mycket som om man hade importerat premiere projektet... vet inte om det berodde på att det låg lite levels effekter på klippen , kan varit det som segade ner allting, tycker dock inte det skulle spela någon roll då jag har helt nyköpt dator. ahja strunt samma nu verkar det fungera med aaf iaf. Tack till er båda för hjälpen än en gång. ha en bra helg.
  5. Redbutt

    HDV i AE

    AAF vad står det för?, eller ah jag ska till kontoret nu och kolla, copy paste från timelinen va ingen dum ide, det kan fungera, ska prova. Att importera hela premiere projektet i AE funkar inte alls datorn hänger sig. Åter kommer med hur det går, stort tack för hjälpen iaf!
  6. Tja Sitter och klipper hdv i premiere cs3. Har klippt ihop en sekvens som jag vill greja med i AE men har ingen aning om hur jag får ut filmsekvensen från premiere utan att förlora i kvallitet och sedan ta in det i AE. Några tips? måste man ha Aspect HD?
  7. Redbutt

    Canon XHA1

    ok, stort tack för svaret
  8. Redbutt

    Canon XHA1

    Tjena Jag tänkte höra om det är någon som har erfarenhet av Canon XHA1? Jag undrar vad det blir för skildnad på bildkvalliten om man antingen filmar i HD och för över till datorn och låter kameran göra om bilden till dv,, eller om man filmar dv vanligt utan att göra om innan man för över till datorn?
×
×
  • Skapa nytt...