Gå till innehåll

RuNe

Medlemmar
  • Inlägg

    45
  • Blev medlem

Inlägg postad av RuNe

  1. Tack för alla svaren :)

     

    Mega99: Verkade jävligt schysst den där plug-inen, får kolla på det där.

     

    megawatti: Har inte läst ditt svar så noggrant, mest skummat igenom det, men det låter lovande, ska se vad jag kan göra :)

  2. Hej

    Det är så att jag vill spränga underdelen av ett torn, och sen ska resten av tornet välta ner på marken. Det jag undrar är hur man kan göra detta, utan att animera allt för hand, snarare använda sig av typ Deflector och Gravity eller likande... hoppas ni fattar vad jag menar :P Är inte så sjukt bra på 3Ds max (som är vad jag använder mig av) så försök gärna förklara relativt enkelt.

    Lite luddigt förklarat så jag hoppas bilderna kanske förtydligar det hela något.

    Nr 1.jpg

    Nr 2.jpg

    Nr 3.jpg

  3. Hej

    Jag tängte ta två frågor i samma ämne så.. Fårsta frågan är; vet nån nån bra sida får tutorials till 3ds max? förutom 3dbuzz, och hällst video totorials ska jag tillägga. Andra frågan är; vad ska man ha för inställningar i Vue så att det blir så bra kvalitet som möjligt? ja vet att man ska använda GI rendering men de blir ändå inte riktigt så bra som jag vill ha de, nån som vet lr har nån länk till nån tutorial lr nått?

  4. Hej

     

    Ja undrar hur man kan göra sånt Bondblod som rinner på kameran, ni fattar säkert, i AE är ganska säker på att de går. Föresten ä inte intrott till den nya Bond filmen gjord i AE?

    //RuNe

  5. hejsan

     

    Jag försöker skapa en effekt där jag lägger in en film i filmen och anpassar den me corner-pin, men jag vill få det att de ut som om filmen liksom är en ganska tjock glas platta som flyger så jag sänker opaciteten men ja vet inte hur man fårtill så den blir 3D alltså så man får en kant, hoppas nu fattar, föresten ja pratar om AE

  6. Jag och några kompisar ska göra en Predator fan film och vi har tillgång till AE och Vegas, men vi vill ha lite blod splatter mot en vägg. Alltså det ska skvätta blod på väggen och en rinna lite, även lite anat blod, men jag är inte så där jätte pro i AE så kna nån hjälpa till lite med tipps mm?

  7. halli hallå

     

    Det är så att jag klipper en film som jag har lakt lite effekter på i AE, i Vegas 7 men när jag renderade den första test verisionen av filmen blev den nässtan 900 mb, och filmen är bara 5 min. Så jag undrar vad man ska har för renderings inställningar för att inte få så stor fil?

×
×
  • Skapa nytt...