Gå till innehåll

cartasian

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev medlem

Utmärkelser för cartasian

Lärling

Lärling (3/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. soulpat, vad jag såg av den videon var att texten inte följde strokes. Dvs det är en enkel framanimering vilket du lätt kan fixa med Vegas. Att du kör animerad text eller om det är en stillbild spelar egentligen ingen roll, vad du kan gör ai Vegas är att lägga en transition på den som du förvränger. nu är jag itne hundra på att man kan göra egna transitions i Vegas men det är den enklase lösningen och bara ett par keyframes ifrån produkt. Om du vill ha tightare animering med strokes får du kirra det i AE eller Motion. Finns väl ett par andra lösningar men de är bäst. Och självklart är det övernajs och till stor hjälp att ha en Wacom tablet :D
  2. Hur bra är denna kamera för att få till en "filmlook"? Vad har ni för övrigt för åsikter om den?
  3. Jag är på väg att inhandla en HD cam och adapter. Vilken/vilka kameror och adapter, eventuellt även objektiv rekommenderar ni för film, musikvideo, respektive reklamfilm?
  4. hmm. jag tänkte mig lite mindre för den. tydligen har den ingen laddare eftersom den har komit bort i flytten. hur mycket kan en laddare kosta om jag köper till den? Och är det nån som har tips på vart man kan köpa en sådan? Tack förresten Fisheye!
  5. Hej! En polare vill sälja mig sin Sony Dcr-trv900e och bad mig bara föreslå ett pris. Tänkte kolla med folk här om de har någon aning om denna cam är värd att äga, och om ja, så isåfall hur mycket bör jag ge honom för den? /Cart
  6. Hej! Jag undrar om man behöver ha en kanalväljare i TV:n om man har digitalbox, eller om det går på AV-kanal? I vilket fall som helst är det en fråga om licens frågan bottnar i =P Tack!
  7. Är det någon som vet hur man kan få sin film att se ut som den? Vad jag har förstått är det rätt enkelt och att det finns tutorials om det som cirkulerar online, dock inget jag har hittat :(
  8. Tack för hjälpen Max! =)
  9. Ahh tack för hjälpen! Så föreslår ni att man ska maskera ansiktet på den lilla kroppen, och maskera kroppen till det stora ansiktet seda sätta ihop dem? Tack!
  10. Hej! Jag udnrade om något vet om Mac och Final Cut är kompatibelt med After Effects?
  11. Hej! Jag är ny i forumet och min första fråga är: Är det svårt att få till en sådan grej som Timbuktu har i sin video det ordnar sig? Det är den där huvuden är stora men kropparna små. tack!
×
×
  • Skapa nytt...