Gå till innehåll

Strym

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av Strym

  1. Vi har nu hittat det vi söker. Tack alla för deras intresse!
  2. Drakar och Demoner är inget brädspel... det är ett rollspel. Dock förra året kom ett brädspel baserat på rollspelet. Det är inte detta jag undrar över utan om det finns intresserade manusförfattare.
  3. Hej alla manusförfattare! Jag letar efter ljus och lykta efter bra manusförfattare till ett projekt vi har i startgroparna, Drakar och Demoner. (jupp, den officiella) Själva grundstoryn är skriven samt karaktärsutveckling m.m. men det behövs mer kött på benen om ni förstår. Självklart finns det utrymme för personlig frihet m.m. i samråde med producenten (alltså mig) och ingenting är hugget i sten. Är ni intresserade kan ni höra av er på stefan@lirmo.se
  4. Tjena alla animatörer! Jag har testat vanliga stopmotion animatoner, ritat egna animationer osv men efter sett Ralph Bakshis filmer (främst Wizards, Sagan om Ringen och Fire and Ice) blev jag så otroligt sugen att testa med rotoscoping. Hur gör man den effekten helt enkelt. Det är ju långfilmer med riktiga skådespelare som agerar framför kamera och sedan målas det över. De första filmerna gjordes på 70-talet utan dagens teknik men finns något program som ersätter bildruta för bildruta ritandet? Har flera idéer som kunde se riktigt bra ut i just rotoscoping med riktiga skådespelare. Vart kan jag lära mig mer /läsa mer om denna "konstform"?
×
×
  • Skapa nytt...