Gå till innehåll

LunQan

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Allt postat av LunQan

  1. LunQan

    wmv till avi

    Använd google.se och sök wmv to avi converter då kommer du hitta något. Edit: Oj jag såg inte att en annan redan hade skrivit det :(
  2. Vad är det roligaste spelet igentligen, jag har inte då testat så särskilt många kanske 80 stycken ungefär. Nu spelar jag Unreal: Operation Na Pali inte för att det är jätte roligt men har inget annat att spela. Men vilket spel tycker du är roligast? Vill gärna höra. :)
  3. LunQan

    Rök

    Det finns väl massor av program man kan skapa rök med istället för att göra en rökbomb.
  4. Hmm, jag är väldigt less på CS men inte Half life jag har tänkt att köpa hl2 för att få en nyckel och kunna köra på steam och få mods :)
  5. Jag har inte sett den, men tycker ni att den är värd att se för jag tyckte inte första filmen var så bra.
  6. Okej , men så duktig är jag nog inte men det ska väl gå med en 33mm projektor eller något liknande. Men aja nu ska jag visa nån av mina effekter här är en alien som säger I Come In Peace Den vart inte särskilt bra men den får duga nu, men senare ska jag göra en mycket mycket bättre effekt. I Come In Peace.mp3
  7. Jag älskar att göra ljudeffekter om någon vill kan jag ladda upp en. En ljudeffekt jag skulle vilja kunna är att göra lasersvärds hum och swish och clash men vet inte hur man gör då.
  8. Finns det inget program som är lätt att göra lasersvärds filmer med?
×
×
  • Skapa nytt...