Gå till innehåll

louiseh

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av louiseh

  1. louiseh

    Baskurs i Film DI

    Ja, då är vi två! En kompis till mig kom oxå in men hon valde en annan utbildning så annars hade vi vart tre. Men det dyker nog upp nåra till! I alla fall, Du får jätte jätte gärna fråga runt om det här med boende. Jag har ett studentrum i en korridor men jag letar ändå för det här med gemensam städning funkar bara inte! Köket är bara en sån jäkla mess! Enda fördelen är att man kanske kan spara in pengar på mat för varje gång man går in tappar man aptiten. Vi ses imorrn!!!!
  2. louiseh

    Baskurs i Film DI

    Har också frågat det men nu är vi två iaf. Eller? Har du/ ni fått nåt brev nyligen? De sa att de skulle skicka ut lite info en vecka innan men jag har då inte fått nåt. Ses på måndag!
  3. louiseh

    Baskurs i Film DI

    Grattis! Ja, vad är vi 5-6st av 16. Än så länge är jag enda tjejen, eller? En kompis kom också in men hon valde ett andra år på Molkom så jag hoppas jag valt rätt?! Kan ni inte berätta vad ni gjort, gör å vill syssla med? Det enda jag vet om oss är att vi är från 19-26 år. = )
  4. louiseh

    Baskurs i Film DI

    Tack för era råd! Tror vi kommer ses till hösten, om vi inte ska ta och ses innan?? Grattis till dig med! Letar också lägenhet, har bara boende här till juli. Kolla blocket,andrahand, sth studentbostäder .... Vad säger ni äkta stockholmare? Vad har ni gjort innan? Gått nån utbildning? Själv har jag gått Molkoms Folkhögskolas Videolinje och jobbat med Casting.
  5. louiseh

    Baskurs i Film DI

    Hej! Jag kom också in men är kluven, kom även in på IHTV´s Regi linje. Egentligen är det ju mer film än TV jag vill hålla på med, men enligt nåra av förra årets IHTV elever är det ganska 50/50 i.o.m att de flesta vill jobba med film. Så varför är DI´s kurs tvungen att vara så kort, hade vart bättre med 40p. Väljer ni mellan andra skolor? Vad har ni för förväntningar? Vad har ni gjort tidigare? Trevlig Midsommar!
×
×
  • Skapa nytt...