Gå till innehåll

Apan Jocko

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Utmärkelser för Apan Jocko

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. OK nu har jag fixat problemet, exporterade bara ner till avi fil ifrån QT PRO 7!!
  2. Jag skulle gissa att "3GPP movie importer" som filen uppenbarligen heter är ett videoformat för 3g telefoner, typ om man tar in dem i datorn el nåt kanske.. MMS el nåt antagligen? jag kan öppna filen i quicktime player och i vlc player men lyckas inte encoda till nåt format som jag sen kan ta in i Premiere(typ mpeg, avi).. har nån någon aning om detta format så vore jag ytterst tacksam!!
  3. NU Funkar det.. skit bakom spakarna var det. Tack för hjälpen
  4. Ja det var det jag tänkte också, men har inte riktigt hajjat hur jag installerar dvcp codecen. Verkar meckigt, eller så är jag bara lite dum i huvet, är det nån som vet hur man installerar en dvcp codec? Jag kör PC med win xp pro. Finns det något installationsprogram eller är det nåt man måste mecka med i windows registryt eller nåt skumt. hm..
  5. [citat=ash]dvcp är apple quicktime DV. har du provat att ladda ner dvcp-codec?[/citat] näe, vart hittar man det i så fall? INgår det inte i quicktime vanligtvis, jag har kunnat importera .mov filer förut om jag installerat quicktime. Men då ska jag söka på det, tack för svaret!
  6. Hej jag är ganska amatör vad gäller video men har klippt en del i premiere 7.0. Nu är det så att jag har en fil som jag vill importera till premiere men vet inte riktigt vad det är för fil. I skolan kunde jag importera den till Final Cut(Mac), filen visar ingen fil ändelse vad jag kan se men det är en 11 GB stor fil, en dokumentär, antagligen inspelad ifrån tv ner till kamera? Möjligtvis... är vad jag gissar. Jag tänker om det kan va nåt sorts kameraformat-rawdata. Om jag tar in filen i vlc så ser jag i ström o mediainfo följande under ström 0: Kodare: dvcp Typ: Video Upplösing 723x576 bildhastighet: 19.685... ström 1 Kodare:twos Typ: Ljud Kanaler: 1 etc. etc. bithastighet 768 kb/s ström 2: samma sak.. 51 minuter lång. jag provade att installera quicktime.. då kunde jag iallafall se på filmen i QT-player, men importera till premiere går ej utan den känner inte igen formatet. Finns det nån sorts konverteringsprogram som man skulle kunna använda för at få filen till t.ex. .avi eller dylikt? Provade även at döpa om filen till avi bara på kul. Extremt mycket tacksam för svar/Alex
×
×
  • Skapa nytt...