Gå till innehåll

Hejsanhej

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev medlem

Utmärkelser för Hejsanhej

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tjena! Jag hade tänkt att köpa en NV-GS180 och jag antar att ljudupptagningen inte e helt hundra så tänkte köpa någon mic till. Med tanke på att kameran inte är en superkamera så känns det lite overkill att köpa någon dundermic. Tänkte mig något i stil med Röde videomic. Är det någon här som har NV-GS180 med videomic till? Har hört att det ska vara lite svårt att få på en mic till den här kameran, någon med erfarenheter? Har läst att man får upp en del kamerabrus från kameran när man har en mic monterad på kameran. Hur mkt brus är det egentligen det rör sig om? Hade tänkt spela in lite sketcher och andra grejer. Läste att den här kameran var en mkt bra kamera för pengarna så vill inte att ljudet drar ner helheltsintrycket. Om det är någon som har några kommentarer om kameran så vore även det intressant Tack på förhand!
  2. Jag är inte alls insatt i hur mkt det kostar för leverantören att ha sådant uppe så det är svårt att svara på vad ett rimligt pris för dom är. Och jag vill gärna komma undan så billigt som möjligt :P men priser under 100:-/månad känns attraktiva (gärna en bra bit). Om det inte är möjligt och du har koll på hur mkt leverantörer tar för att hosta ca 800 meg så får du gärna dela med dig av hur mkt det kan tänkas kosta så får jag väl fundera över det eller alternativa lösningar.
  3. Hej alla! Jag och några till har under en tid nu arbetat på en serie som inte bara är begränsad till film utan även internet. Vi har alltså även en hemsida som bygger vidare på storyn men nu har vi problemet att vi inte har pengar nog att ordna en server eller liknande för att hosta våra filer (ungefär 100-150 mb stora). Jag skulle därför vara mycket tacksam för ställen på internet som kan hosta ens filmer till ett rimligt pris. Jag vill från hemsidan kunna länka direkt till nedladdningen så besökaren slipper gå till någon annan sida (exempelvis You tube eller sprocket) för att där påbörja nedladdningen. Väldigt tacksam för svar!
×
×
  • Skapa nytt...