Gå till innehåll

Darth_Ozan

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev medlem

Allt postat av Darth_Ozan

  1. jag konverterade dom till mpeg 2 i tmpgenc
  2. hej jag håller på att göra en dvd i architect men när jag konverterat dom 6 avsnitten av svensson svensson i tmpgenc blir dom på 5gb men fördubblas i architect alltså 10gb, samma sak hände med en annan film... vad ska jag göra?
  3. Hej jag läste om vad som krävs för att Envore DVD ska funka på datorn och det stod följande: # Intel® Pentium® 4 1,5 GHz # Microsoft® Windows® XP Professional eller Home Edition med Service Pack 2 # 512 MB RAM (1 GB rekommenderas) # 1 GB ledigt utrymme på hårddisken för grundinstallation (ytterligare 5 GB rekommenderas för installation av extramaterial; 10 GB eller disk array rekommenderas för själva arbetet) Jag kör med en XP 2400 2 GHz processor, 1 GB RAM och Windows Vista... jag vet inte om det funkar med vista... problemet är att när min far hade processorn så funka det inte heller (windows xp)... står "Processorn stöder inte SSE nånting... vad kan felet va?
  4. hej jag har inte material som man kan göra en blå eller grön skärm, vart kan jag köpa material till det? (helst en svensk sida) tacksam för svar mvh martin
  5. har inte köpt det en kör på en "trial-version"
  6. hej jag har nyss fixat 3d studio max v8 men jag är nybörjare på det hela så jag undrar om det inte finns nån guide som man kan lära sig utav???
  7. men där behöver man inte maska som i ae... det var så ja mena
  8. http://nickyguides.digital-digest.com/light-saber.htm läs här så vet du hur man ska göra...
  9. http://www.durbnpoisn.com/films/cloneTut/index.asp här är en guide hur du kan klona i AE
  10. Varför inte köra me photoshop... där gör du nästan likadana svärd som i after effects.... men där behöver inte du hoppa till nästa frame och sätta exakta punkter som i after effects... jag använder det genom att göra en så kallad "filmstrip" i adobe premiere och den gör en enda stor bild med alla frames....
×
×
  • Skapa nytt...