Gå till innehåll

Nicke_92

Medlemmar
  • Inlägg

    1 588
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    2

Inlägg postad av Nicke_92

  1. Dagens Gnäll: Saknar flickvännen som inte har tid att sova här idag, hennes frisörsyster ska färga håret på henne så hon sover där, och för övrigt spottar jag blod, efter fyra dagar utmattning och stress, även om jag älskat dem eftersom jag tillbringat dem med min underbara flickvän...det är väl mest min hälsa jag är orolig för...spotta blod...otrevligt...

  2. Dagens Toppengrej:

    Bullar och mjök och popcorn, i väntan på att flickvännen kommer hit, vilket är vilken sekund som helst. utöver det en halvfärdig video med vårat band och nu är hon här, inte tid att skriva mer. ;)

  3. Men, är inte de morgondagens toppengrej då?

     

    o vafan är en lickvän - en sån kanske jag också vill ha..

    skrev flickvän men det blev en smiley ;) jaja...

    dagens toppengrej:

     

    ritade av min flickvän, blev riktigt bra, och fixade med ett par jeans, blev också skitbra, gjorde ett biohazardmärke i rött och svart, liksom nerslitet, med chablon som jag gjorde själv. Färgade även delar av luggen svart igår, blev skitsnyggt, två svarta slingor ;)

  4. Skönt att tråden lever, håller fullt med om att jag fått bidra lite väl mycket för att hålla tråden i liv ;) nu har jag dock varit och svävat runt som en knarkare på rosa kärleksmoln, så har varit lite upptagen :p

  5. Dagens toppengrej: Gjorde mitt första betalda filmjobb alldeles nyss, för cirka en timme sedan kom jag hem efter att ha spelat in en cirka 2,5 timmars konsert med tre band,

    Dr Åkes Hurrygaines, Eddie Meduza lever och Ryno Rockers. Håller nu på att slänga in de två kamerornas material i datorn, vilket kommer ta lite tid....den ena hade vi riggat den andra sprang jag runt och tog bilder från olika vinklar med ;)

  6. Som många påpekat... ljusa bilder och jag saknade lite svärta och kontrast i bilden rent allmänt. Varför hade engelsk tal på högtalarrösten?

     

    Antagligen för att hela filmen var på engelska ;) tyckte den var grym! blev alldeles häpen över att människor kan lyckas göra den typen av animationere genom att teckna, och ändå få det så bra!

  7. Dagens toppengrej:

    Kort dag, ska till en tjej som heter Anna, ganska pigg för att knappt ha sovit, bra humör, än så länge är den här dagen underbart bra :) och så har jag ju min Iphone som förgyller den dystraste dag ;)

  8. Visst existerar de, eftersom fiktiva varelser och personer ändrat våran värld något så enormt så existerar dem. Om de finns manifesterade i världen är ju svårt att bevisa, eftersom ingen har klara bevis. Skulle det finnas bevis mot religionerna skulle de antingen avfärdas eller göra mer skada än de gjorde nytta tyvärr :(

  9. Pace, kan du hålla med om att gud existerar i formen av en eller ett par elektriska signaler eller kopplingar i hjärnan på de som är troende?

     

    det kan då jag iallafall hålla med om :birp

  10. svårt :p ... njaee, lite kanske men man lär sig :)

    Annars förstår jag dig med att det inte finns så mycket att säja. Och tanken var inte en nästa Batman film utan mer för att visa hur det sker med arbete och sånt inte bara under konferanser/konserter utan att det oxå är en del arbete både före och efter, för oss ljustekniker :)

    (vi började hela 4 dagar innan startdag för att få upp allt. Ner gick desto fortare, tog ca 6 timmar.)

    Andra tanken var att det är rätt "kul" att se sånt här, lite "backstage" material (tycker jag iaf) så ja postade för dem som tycker sånt här är kul o intressant... hmm

     

    Abbe

     

    Hur mycket du än övertygar mig att det inte är svårt att springa runt och bygga i den farten så tror jag det är svårt ;) men bra jobbat iallafall ;)

  11. Kan väl ha med graffekortet eller skärmen att göra, aldrig hört talas om ett sådant problem, du kanske borde leta runt på internet (förutom på voodoo då.) eller snacka med en datorfirma, det är två bra sätt att få hjälp på. Jo förresten, är prickarna alltid bara i preview fönstret eller gjorde du bara så så vi fick en viss förståelse i problemet? för om det bara är prickar där skulle det väl kunna ha att göra med preview-format/upplösning? rör prickarna på sig? gör de inte det kan det väl vara ett problem liknande detta?

×
×
  • Skapa nytt...