Gå till innehåll

toni

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev medlem

Filmskapande

  • Utrustning
    GoPro HD 960
  • Intressen
    Dykning, surfing och musik

Utmärkelser för toni

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. En liten film jag gjorde på min senaste resa. Test av GoPro HD 960. Jag funderar på att ordna ett Eye of Mine Focus Fix UW-hus till den fast å andra sidan funderar jag på att gå över till E-PL1 istället med Olympus undervattenshus. Med adaptrar kan man ju köra ett antal intressanta objektiv på den. Hursom. Filmen är redigerad i iMovie och jag har försökt färgkorrigera något - lite för enkla verktyg i iMovie för att få bra resultat - får redigera om den i ett bättre verktyg så småningom. Enjoy! Edit: Såg att man kunde visa filmen direkt här:
  2. toni

    Meaning of life (03:35)

    Perkulatorkaffe är suveränt gott om man gör det rätt (givetvis finns det bra bryggare men då får man lägga uppåt 1000 kr :(), och det gör man med Gevalia. Alltid Gevalia = produktplacering ;)!
  3. toni

    Meaning of life (03:35)

    Asterix: Precis!
  4. toni

    Meaning of life (03:35)

    Ska försöka svara i tur och ordning. Kameran var en Sony HC-17. Enklast möjligt. Ska skaffa en bättre när jag får råd. Problem med uppspelning? Testa flashversionen på http://www.oceanview.se/temp/player.html Att man skulle vara två? Helt klart. Det skulle underlätta. Automatiskt bländare var det enda att välja på. Givetvis borde jag stängt av rec-lampan. Slutet? Well.. Den är rätt poänglös om man inte känner mig så det är oviktigt. Samma sak med märket på kaffe. Däremot är det intressant med klippning och vinklar. Hur kan jag förbättra mig på den fronten? Hoppas att så småningom få tag i ett manus att jobba efter så man kan testa producera något som inte är meningslöst och poänglöst som denna improviserade historia. Hur-som-helst är det intressant med input och detta är som sagt min första filmning/klippning och jag har en smula mer kläm på premiere elements nu. Det känns bra! Tack alla som orkar kolla och kommentera!
  5. MPG, 49mb. http://www.oceanview.se/temp/1.jpg http://www.oceanview.se/temp/2.jpg http://www.oceanview.se/temp/3.jpg Länk: http://www.oceanview.se/temp/kaffe.mpg Mitt första lilla filmprojekt. Hade lite tråkigt här hemma igår så jag gjorde en film. En film om det som är viktigt här i livet. Vill bara testa, klippa och efterarbeta film. Åsikter, tips och råd inför nästa projekt?
  6. toni

    Dykhus!?

    Jag köpte en Sony HC17 med SPK-HCA. Begränsningen är dessvärre att den enligt specifikation bara funkar till 5m djup. Misstänker att de har en del marginal för säkerhets skull och kommer testa att "pusha" gränserna något. Hoppas på 8-10m utan problem. Hus ~ 2000 kr. Film med denna kombination långt nere på min blogg ("Under the sea"): http://mysorryself.blogspot.com/ Funkar grymt bra, tyvärr något begränsat vad det gäller djup. Hade helst haft en till 30-40m.
×
×
  • Skapa nytt...