Gå till innehåll

macke

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för macke

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. macke

    beta kassetter

    [citat=sound_front][citat=macke][citat=Mickels]Från Beta till DVD förlorar du i kvalitet. Mpeg2 i DVD har samma färgsignaler som DV. Betas SP har bättre färgsignaler än DV och DVD.[/citat] men om man redigerar klart filmen och lägger dom på dvd, till vanligt hemmabruk, är det mycket man förlorar då eller??[/citat] "Till vanligt hemmabruk"? Kådar du om din film från Beta till MPEG-2 så förlorar du mycket info ja! du kan inte klippa i det sen! du måste kåda om det igen till DV eller Beta! DVD-video är till för att visas inte att kilppa i alls![/citat] är det bara att klippa från beta kassetterna som gäller då eller?
  2. macke

    beta kassetter

    [citat=Mickels]Från Beta till DVD förlorar du i kvalitet. Mpeg2 i DVD har samma färgsignaler som DV. Betas SP har bättre färgsignaler än DV och DVD.[/citat] men om man redigerar klart filmen och lägger dom på dvd, till vanligt hemmabruk, är det mycket man förlorar då eller??
  3. macke

    beta kassetter

    [citat=DanyaelX]det beror lite på vilken komprimering du använder och vilken typ av beta kasetter du har. Jag antar att det är någonform av Beta SP/LP eller Max, och iså fall kan ajg säga som så att du får inte platts med 15h på en DVD. kanske en 20 DVDer om det ska vara helt okomprimerat. Men det beror ju även på vad du ska visa matterialet på. Om det är en vanlig TV så kan du ju använda standard MPEG2 komprimering, för du ser ändå ingen skillnad. C.[/citat] Det är Beta sp jag har, vet du av någon som skulle kunna spela över dom till dvd??
  4. macke

    beta kassetter

    Har 15 timmar film på beta kassetter, tänkte om man skulle bränna över dom på dvd istället. Fråga: Förlorar man kvaliten lr blir det ingen skillnad??
×
×
  • Skapa nytt...