Gå till innehåll

Helene

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Utmärkelser för Helene

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Ja. Jag producerar och redigerar alltså en egen film som ska levereras i flera exemplar. Jag brukade tidigare kopiera filmer till VHS, men allt fler frågar efter DVD. Två skivor kan gå, men då blir det ett avbrott i filmen... Det kan jag i och för sig planera in nästa gång... Jag har bara en DVD i datorn och kan inte kopiera från källa till källa. Men jag förstår nu att jag behöver göra en spegling, inte en kopia som jag gjort. Jag ska definitivt testa DVD Decrypter, tack för tipset.
  2. Hej IGEN! Och tack för svaren jag fått, Thomas och Lulletott. Jag kämpar på. Och har insett att kvaliten inte bibehålles till 100% då filmen jag vill exportera är lång, 1 h 30 min. Jag antar att det funkar ändå. Det är i alla fall bättre än VHS. Nu till problem 2. Jag försöker kopiera DVDskivan rakt av. Men det funkar inte i Nero. Funkar inte det över huvud taget? Det kom upp ett meddelande om kodning och DVDfilm. Jag har kopierat filerna till hårddisken och försöker kopiera därifrån.
  3. TACK! Jag ska testa detta med en gång. Men jag undrar, påverkas bildkvaliteten av det?
  4. HEJ! Jag försöker hitta ett bra system för att skapa DVD-filmer från Adobe Premiere Pro. Det funkade utmärkt med en film på ca 20 minuter. Jag använde inställningen preset: "pal dv 4x3 high quality 7mb cbr1 pass". Men nu har jag en 1h 32 min lång film och när jag vill bränna DVD'n säger programmet att det behövs 6 gb (ca) och en skiva tar ju bara 4 gb (ca). Då testade jag att exportera med media encoder, men får då fram två (eller tre?) separata filer, bild o ljud. Mitt vanliga brännarprogram Nero fixade inte detta alls! Kass bild och INGET ljud. Testade då att "trycka i" DVD i multiplexer. Men då hänger sig Premiere. Någon som stött på liknande problem eller har bra idéer om hur jag lätt kan skapa en kanonbra DVDfilm från min DV-bandare.
×
×
  • Skapa nytt...