Gå till innehåll

xphiler

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

Allt postat av xphiler

  1. Detta är den slutliga versionen, om någon skulle vara intresserad. Jag har lagt detta manus på is nu. Om någon händelsevis skulle vara intresserad av att filma det så får du/ni gärna höra av er till mig. MVH/A. -------------------------- MSN: ak0227@hotmail.com
  2. xphiler

    "Kåt"

    [citat=UvenEye]HÄR menar jag..herregud..inte bra att vara vaken länge..[/citat] ...Någon mer än jag som inte kan se filen? Var är länken till filen? Var är det tänkt att jag ska klicka någonstans...?
  3. Okej! Tack för kritiken och berömmen. Jag kommer göra några sista ändringar innan jag får ta och anse mig vara klar med manuset. Dessvärre verkar det inte som om manuset kommer filmas eftersom jag inte fått tag på någon som har lust och tid och resurserna... Men om någon skulle känna sig manad så hör bara av dig. MSN: ak0227@hotmail.com /Andreas
  4. Hej, Mitt första manus: Förnekelse. Det är en kortfilm. Läs gärna och kommentera om något är oklart och om något bör ändras och hur och varför. ...Och ärligt...suger skiten? =)
  5. Jag har läst hela manuset och måste säga att det var tämligen underhållande! Dialogen är skitbra rakt igenom. Gustaf är klart skönast! Jag hoppas verkligen detta manus blir filmat asap! Visserligen finns många filmer i denna genre men styrkan i just detta manus ligger i karaktärerna och dialogen som är helt suveränt skönt kul.
×
×
  • Skapa nytt...