Gå till innehåll

Jaki

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev medlem

Allt postat av Jaki

  1. Den finns inte heller i Project Window. Den kan väl inte ha flyttat till något annat projekts mapp bara av sig själv heller? När jag märkte det så sparade jag inte projektet utan valde Save As och sparade det under annat namn men sequencen återfanns inte i den gamla filen heller. R) Började kolla igenom alla andra sequenceses i det här projektet och av nån anledning fanns allting i en helt annan sequence. Märkligt men trevligt hursomhelst. :)
  2. Hade suttit nån timme med en sequence i Premiere Pro 1.5 och runt 8 minuter färdigklippt material hade det blivit. Gick till en annan sequence där jag hade själva råmaterialet. När jag skulle gå tillbaka igen så var den andra spårlöst försvunnen. Började söka i listan över filer men där fanns den inte. Finns det något sätt att få tillbaka den? Skilda sequences sparas ju enbart i projektfilen och inte som "vanliga" filer så därför känns det lite hopplöst. Tänkte jag skulle fråga här ändå, det var ju en del klippning som man gärna inte gör om...
  3. Jaki

    Mygga direkt via kameran

    Det var ju trevligt! Kan någon verifiera detta så kan jag ge mig ut på adapterjakt imorgon. ;) Rubriken blev lite konstig, har en förmåga att tänka i konstiga banor när jag ska formulera mig. ;)
  4. Köpte häromveckan en mygga på Clas Ohlson (pr. nr. 32-5325) för inspelning av ljud via datorn främst, men tänkte även använda den med DV-kameran. Antog innan jag köpte den att den inte skulle fungera att köra direkt via kameran och det gjorde den inte heller. Använder normalt en gammal billig Canon-kamera men ska nu till ett lokal-tvprojekt använda en Sony DSR-PD170 som har två ljudkanaler med XLR-kontakter. Hur skulle man då enklast få detta att fungera? Myggan har alltså vanlig 3,5mm:s plug, men det är väl inte så enkelt så att man kan köpa en sån här adapter och koppla direkt via kameran eller? Brukar främst hålla mig till skrivande, regisserande och redigerande och borta från det tekniska så förklara gärna mera än vad ni tror behövs! ;) Tack på förhand!
  5. Jaki

    dv film till divx xivd?

    VirtualDub är definitivt värt att kolla närmare i detta fall. Använd denna guide för bästa resultat: http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=244151
×
×
  • Skapa nytt...