Gå till innehåll

Her000

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Filmskapande

  • Intressen
    Har ett stort intresse för film och musik!

Utmärkelser för Her000

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. [citat=sw33t]Men för att förtydliga mig. Satsar du inte pengar får du inte pengar. Fick sitta och höra på en kille som hade ett sådant tal om hur svårt det är att starta en klädaffär på nätet nämligen för några veckor sedan. -"Satsa en halv mille eller draaa!!" Men som hobby, visst, men räkna med att gå back isåfall! Kolla in killen jag syftade på förut när jag skrev, som har en hobby han går minus på http://www.strangethings.nu[/citat] Är väl medveten om det där. Inte lätt att hosta upp en miljon kronor för att dra igång ett företag. Därför tänkte jag sälja lite smått bara och ha det som en hobbie, även om jag går lite minus på det. Är riktigt förtjust att kika på film och skriva om film, i stort sett allt som rör film.
  2. [citat=gorse][citat=Her000]Hur menar du med smala filmer?[/citat]Smala filmer, filmer för en liten kundkrets med specialintresse, tex om man är särkillt intresserad av B-skräckisar som de stora bolagen inte vill ge ut.[/citat] Ah, då är jag med. Jo, du har rätt om att det är såna filmer jag helst vill sälja. Jag förväntar mig inte att bli mångmiljonär eller något liknande, utan det blir mer av en liten hobby. Sen, eftersom filmerna inte direkt är för "svensson", blir kundkretsen rätt så liten.
  3. Hur menar du med smala filmer? Tänkte inte ha något enormt lager, utan börja lite smått och sen öka på så gott det går.
  4. Låter fint det. Skulle vilja få tag i en hel del importfilmer bland annat. Men innan jag köper in filmer, gäller det att ha avtal för att få sälja? Eller kan jag i stort sett bara lägga upp filmerna på tradera eller blocket och börja sälja direkt? Om jag nu inte har någon sida för tillfället dvs :)
  5. Halloj! Jag har länge funderat på att starta upp en egen filmaffär över internet där jag säljer lite mer udda filmer. Dock undrar jag lite hur man egentligen ska gå till väga för att köpa in osv. Om man behöver ha flera avtal med olika filmbolag för att just kunna sälja deras filmer? All hjälp inom det här ämnet uppskattas otroligt mycket.
  6. Håller tummarna för att den ska bli bra.
×
×
  • Skapa nytt...