Jump to content

Albinsandberg

Members
 • Posts

  6
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Albinsandberg's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Super tack för feedback. Haha, låg och vänta på att någon skulle kommentera på historien. Grattis btw på filmmanuset du skriver, lät väldigt intressant. Så, Charlet har schizofreni där hon i vissa stunder i livet inbillar (hallucinationer och paranoia) sig att hon har en "man" som tog livet av sig. Men ser nu att det kanske kan gå att göra om denna till en någon form av en psycho-thriller. Något som kan vara intressant, med tanke på set-upen jag har just nu så kan jag i stort sett bara backa bandet och ta från några dagar innan samt ändra om climaxen lite.
 2. Tack, kom på det jag också. Sedan också att det var många missade S som liftS, walkS, mm. Något jag får tänka på nästa gång :)
 3. Super tack att du tog din tid att läsa och tack för respons. Om jag tyder din fråga "Vad är den litterära poängen" korrekt så undrar du över varför jag skriver och isåfall vilket syfte ska textetna ha (film, teater osv)? Jo, jag har som mål att skriva en långfilm på ca 90sidor. Men innan jag riktigt går så långt så vill jag göra korta sketcher/short-films, och ladda upp för kritik så att kan testa och se om det är något som jag kan förbättra. Sedan just i det här manuset så finns det ingenstans jag skulle vilja gå vidare med det. Men du, jag har en fråga eller ja, typ två. Såg tidigare i andra inlägg att du har gjort sketcher? Skulle man kunna få läsa en sådan? Sedan, känner jag att jag hamnar i någon slags "loop" där endast använder väldigt få och korta adjektiv och gärna skriver t, ex " Simon går upp för trappan, in på sitt rum och lägger sig i sängen. O.S Simons mamma ropar från nedervåningen " Simon! Det är mat nu! ", Simon skyndar sig ned för trappen". Som exempelet visar och för att förtydliga vad jag menar så är det jag använder namnet på karaktären alldeles för mycket. Hur ändrar sådana beteenden? (Kan skicka en slumpmässig sida från manuset för att visa)
 4. Hej! Postar här för all sorts feedback samt träning. obs, endast 4 sidor exklusive titeln. Vill också notera att jag ska försöka göra flera korta manus gärna mellan 5-15min. Så denna är min första. One last drink.pdf
×
×
 • Create New...