Gå till innehåll

Nisslas

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev medlem

Allt postat av Nisslas

  1. Ett bra tips är att (om det finns) fråga en medlem i en flygklubb om den personen skulle vilja ställa upp. En släkting till mig är medlem i blekinge flygklubb och han kör mer än gärna helt gratis om bara personen betalar bensinen (d.v.s. ca 720 kr/timme). Det är alltså väldigt billigt istället för 10000kr. Nackdelen är dock att jag pratar om flygplan nu, helikopter vet jag inget om. Flygplan är ju ganska dåligt eftersom det är skakigare och kan inte flyga lägre än kanske 200-300 meter. Lycka till
  2. Nisslas

    Fake-Spruta?

    Hehe, har samma problem. Hittade också honom men såg att han inte var aktiv längre tyvärr.. Så om någon har en sådan spruta till salu så är jag också intresserad.
  3. Jag har brännt en film på vcd och när jag tittar på den så fungerar det perfekt tills dess att det är ett slow motionklipp i filmen, då stannar den och fortsätter efter att klippet är slut. Någon som förstår eller vet vad som är problemet. Bränner i nero om det har någon betydelse.
  4. Går det att dela bilden snett också? tex om man ska hoppa bakom ett träd och försvinna men trädet är snett? Eller går det bara att dela rakt?
×
×
  • Skapa nytt...