Gå till innehåll

Jerpan

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev medlem

Personlig information

  • Yrke/titel
    Säljare

Utmärkelser för Jerpan

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. [citat=Piggelin]Jag har i dag fått reda på att på fredag så kommer det en patch på deras hemsida som enligt dem kommer att fungera... Vi får väll se efter det hur man gör....[/citat] Det kom aldrig någon patch idag. Är man förvånad eller. Tror nog att jag returnerar mitt ex. Även om man får igång programmet så kommer det säkert att vara grymt instabilt en lång tid framöver. Eller vad tror du?
  2. [citat=Piggelin]Har du fått i gång ditt studio 10 eller ????[/citat] Nej ooh nej, jag ringde till Pinnacles support idag. De sa att de kände till problemet och att det kommer en patch i mitten av oktober. Jag har mailat till Dustin där jag köpte det och ska se om jag kan vänta till dess eller om jag måste returnera det omgående. Man har ju inte lust att betala för det om det inte kommer att fungera efter patchningen heller. Jäkligt dåligt av Pinnacle att stressa ut programmet så här utan att testa det ordentligt. De har ju tänkt så att bara vi börjar sälja det så kan vi fixa till det med patchar sen. Det var i alla fall inga problem att returnera det till Dustin nu. Det borde inte vara problem för dig heller pga att programmet inte fungerar som det ska så är det idagsläget defekt.
  3. Har precis installerat Studio 10, men jag kan inte starta det. Vet att det finns fler som har det problemet men Pinnacle har inte släppt någon patch. Tänkte prova om någon här möjligen vet vad det kan bero på. Jag har provat att installera om. Och prestanda har jag så att det räcker och blir över. Tack på förhand! Jerpan
  4. Jerpan

    Sony DCR-HC20E PAL

    [citat=benkee]hEJ, JAG HAR EN sony DCR-hc20e och jag undrar hur fan jag får in min film till hårddisken? jag har USBsladd och LINKsladd eller vad den heter. Är det nån som vet hur jag får in filmen?[/citat] Du måste koppla in den till datorn via firewire IEE1394. USB´n kan bara användas för att föra över bilder och filmklipp från minneskortet.
  5. Jerpan

    8 dvd-skivor!?

    Jag tycker att den tidningen är riktigt bra. Är man en riktigt avancerad användare så hittar man kanske inte så mycket intressant dock. På skivan som medföljer olika guider, demoversioner, plugins och dylikt. Något redigeringsprogram får du inte med och det står det inte heller.
×
×
  • Skapa nytt...